BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 września 2007, 19:29 
Pierwsze kroki

CiOoS, Widze ze jesli obaj troche zbastujemy to uda sie nam wysnuc ciekawe wnioski :ok:
A co do kili czy jak im tam to .........nie wiem jak to napisac zeby nikogo nie urazic.
Ostatni post :ok: Zgadzam sie z Toba

Moja bunia http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 10:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
faraon72
PostWysłany: Wczoraj 20:29 Temat postu:
CiOoS, Widze ze jesli obaj troche zbastujemy to uda sie nam wysnuc ciekawe wnioski :ok:
A co do kili czy jak im tam to .........nie wiem jak to napisac zeby nikogo nie urazic.
Ostatni post :ok: Zgadzam sie z Toba

Taaa dobre :D 9 godzin całą Europę.... :rotfl: :oczami: Więc powiedz mi czymże właśnie są te nieszczęsne wyścigi w odizolowanych miejscach przy takich jak wyżej zachowaniach na drodze...Myślę że doszliśmy do jakiego konsensusu. ;)

Czarny właśnie nie ma co kozaczyć a wystarczy mierzyć siły na zamiary aby uniknąć przykrych konsekwencji.Bo nawet te 113 koników może nabroić, niedługi czas po zakupie z braków umiejętności zakręciłem oberka :wstyd: na skrzyżowaniu,wystarczyło żeby delikatniej na mokrej nawierzchni wciskać gaz i obchodzić się z kierą.Na szczęście było późno i pusto.Teraz uważam ale wiem że jak tylko zrobi się "snieżnie" pojadę na plac poćwiczyć wychodzenie z poślizgu.

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 10:38 
Pierwsze kroki

CiOoS napisał(a):
ale wiem że jak tylko zrobi się "snieżnie" pojadę na plac poćwiczyć wychodzenie z poślizgu.

Napisz to duzymi czerwonymi literami i miejmy nadzieje ze znajdziesz nasladowcow :super:

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 11:50 
Częsty bywalec

Moje BMW: E36
Kod silnika: M40B18
CiOoS, ja już wiem ze i na suchym może M40 zaskoczyć :zdziwko:

Polecam poznać auto na jakimś placyku, czasem nie zdajemy sobie sprawy jak ślisko może być już po deszczu.. i śnieg niepotrzebny :oczami:

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 12:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
ptysiek :hyhy: oj zdajemy zdajemy sobie sprawę :D Hehe

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 12:54 
CiOoS, o przepraszam. ja nie mam od nowości kata i jest 115PS przy 5500 rpm !!
a nie 113!! TROCHĘ SZACUNKU!!

:rotfl:
:rotfl: :rotfl:
faraon72 napisał(a):
CiOoS napisał/a:
ale wiem że jak tylko zrobi się "snieżnie" pojadę na plac poćwiczyć wychodzenie z poślizgu.

Napisz to duzymi czerwonymi literami i miejmy nadzieje ze znajdziesz nasladowcow :super:

ja tak robiłem i się coś tam nauczyłem :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 13:04 
Zacna persona forum

CiOoS napisał(a):
100 godz doswiadczenia za kierownica z tego 80 pare przy PlayStation

napisze taką głupote ,ludzie ktorzy grali w dobre symulatory na kierownicy mniejwięcej znają zachowanie auta podczas niekontrolowanego poślizgu i ich zachowanie w tej sytułacji jest prawidłowe ,poniewaz pierwszą reakcję maja juz wpisane w podświadomość i nie ma czasu na myślenie co w takiej sytułacji trzeba zrobić,symulatory edukują

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 13:09 
Bury napisał(a):
symulatory edukują

symulatory tak.

ale nie gry arcade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mur:

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 13:16 
Zacna persona forum

jak ktoś podejmuje probe sciganiia się po niezabezpieczonym terenie i grzeje ok 200 to w sumie w razie wpadki jest trupem ,tylko ze zawsze zawsze zawsze ludzie kalkulują ze im nic się nie stanie - jak złodziej ktory myśli ze nie zostanie złapany na gorącym uczynku

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 13:59 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
CiOoS napisał(a):
Cytuj:
Ludzie przeciez malolat ktory naczyta sie takich pierdol zacznie je powielac katujac kombi tatusia.
9 godz cala Europe :rotfl:
Ustawki kto daje takim ludziom prawo jazdy? 300koni i jeden osiol ktory chce nad nimi zapanowac majac 100 godz doswiadczenia za kierownica z tego 80 pare przy PlayStation.
Jeden taki kozak nie wyrobil sie w 100m zakrecie ulicy krora ma chyba z 10m szerokosci i skasowal mi blotnik i dwie pary drzwi.

Tak przy okazji.....Na forum bardzo często padają pytania apropos wyboru silnika,a padają bardzo często ze strony młodych osób,często osób które dopiero zrobiły prawo jazdy albo kupują pierwszy samochód.Może zastanowią się Ci którzy takim kierowcom którzy jak napisał faraon72 mają
Cytuj:
doradzają silniki 2.5 czy 2.8 "bo palą tyle samo a osiągi są lepsze".Tak rzeczywiście są to bardzo udane jednostki z wysoką kulturą pracy..tylko czy dla wszystkich jest to tak istotne..I tu masz rację faraon72 jak się małolat naczyta takich pierdół....
Bo nie od dziś wiadomo że tylniego napędu trzeba się nauczyć a młody kierowca jest bardzo często zwyczajnie napalony i dostając taki silnik przynajmniej przez jakiś czas próbuję swych sił bo ma "moc" w rękach i pod stopą.
A potem co? Dział kille albo biczowanie bo ktoś za szybko jeździ po mieście albo kolejny artykuł w portalu Interia że "21 letni szaleniec w BMW" zabił siebie i pasażera/pasażerkę albo przechodnia....[/b]

co ma do tego dział kille ? a raczej temat bo zapewnie do tego pijecie, posiadacze naprawde groznych i mocnych maszyn.
Czy brak tego tematu sprawi ,ze bedzie na drogach bezpieczniej ? Albo pojawi sie zakaz prowadzenia 300 konnych i mocniejszych aut przez idiotów ?
A moze wyjasnicie mi , co ma wspolnego objechanie kogos na 3 pasmowej autostradzie w Niemczech , z wyprzedzaniem na podwójnej ciagłej pod gorke , bo tak non stop jestem pokonywany na Polskich trasach przez Seicenta, Focusy, Golfy i inne cuda techniki ?

Powtorze jeszcze raz- nie wazne czym jedziesz, jak szybko jedziesz albo jak długo juz jezdzisz- zawsze mozesz spowodowac wypadek , wystarczy chwila nieuwagi.

Zgadzam sie jednak,ze temat kille przyciaga uwage rowniez osob, ktore potrafią w miescie jezdzic 200km/h, lub przez całą Europę w 9 h. Nic na to jednak poradzic sie nie da.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 23 września 2007, 14:26 przez Frank, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 14:20 
Zacna persona forum

niemcy sobie budują drogi i samochody do nich

http://video.google.pl/videoplay?docid=2322144226253721235&q=850&total=3253&start=0&num=100&so=0&type=search&plindex=1

a ta rączka na kierownicy to chyba kobieca :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 14:30 
Administrator

Bury napisał(a):
a ta rączka na kierownicy to chyba kobieca

chyba nie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 14:51 
Zacna persona forum

Frank napisał(a):
chyba nie

no chyba ze Twoja,gdzie byłeś 28 octobera 91 roku

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 15:03 
Administrator

Bury napisał(a):
Frank napisał(a):
chyba nie

no chyba ze Twoja,gdzie byłeś 28 octobera 91 roku

Mojej reki z kobiecą nie pomyliłbys, to CI gwarantuje. Natomiast wejdz sobie na www.e31.net i tam sie dowiesz,czyja to raczka ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 15:39 
Zacna persona forum

Frank napisał(a):
Mojej reki z kobiecą nie pomyliłbys, to CI gwarantuje.

:) :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 18:58 
Forumowicz

Frank napisał(a):
Powtorze jeszcze raz- nie wazne czym jedziesz, jak szybko jedziesz albo jak długo juz jezdzisz- zawsze mozesz spowodowac wypadek , wystarczy chwila nieuwagi.

no niby racja ale im szybciej jedziesz tym wieksze szkody

Jeszcze raz napiesz ze gdyby byly miejsca gdzie ludzie mogli by sprawdzic swe umiejetnosci moze wtedy wiecej osob zdalby sobie sprawe jakim kierowca jest

z przeprowadzonej ankiety ok 80% polakow uwaza ze jest bardzo dobrym kierowca i nie ma nic sobie do zarzucenia a tylko 7 % uwaza ze popelnia bledy.... teraz sami sie zastanowcie w ktorej grupie jestescie i czy jestescie mistrzami prostej....

i jeszcze maly OT czesto widze tu na forum jakies aluzje do innych for samochodowych tak jak w tym temacie do uno klub.... mam pytanie jakim prawem krytykujecie innych? byliscie kiedys na tych spotach znacie tych ludzi? a pozniej macie pretensje ze mowia o uzytkownikach bmw zle... jakim prawem krytykujecie inne kluby dlatego ze macie bmw to jestescie lepsi?

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 19:33 
Pierwsze kroki

pablo_zio napisał(a):

z przeprowadzonej ankiety ok 80% polakow uwaza ze jest bardzo dobrym kierowca i nie ma nic sobie do zarzucenia a tylko 7 % uwaza ze popelnia bledy.... teraz sami sie zastanowcie w ktorej grupie jestescie i czy jestescie mistrzami prostej....

ja w tych 7% ,bo bledy popelnia kazdy...tylko wazniejsze co z tych bledow wyniknie...
na prostej tez sie bledy popelnia ;)

pablo_zio napisał(a):
i jeszcze maly OT czesto widze tu na forum jakies aluzje do innych for samochodowych tak jak w tym temacie do uno klub.... mam pytanie jakim prawem krytykujecie innych? byliscie kiedys na tych spotach znacie tych ludzi? a pozniej macie pretensje ze mowia o uzytkownikach bmw zle... jakim prawem krytykujecie inne kluby dlatego ze macie bmw to jestescie lepsi?

:13:

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 21:05 
Zacna persona forum

pablo_zio napisał(a):
Jeszcze raz napiesz ze gdyby byly miejsca gdzie ludzie mogli by sprawdzic swe umiejetnosci moze wtedy wiecej osob zdalby sobie sprawe jakim kierowca jest

a w angli nie ma z tym problemu ,automobilkluby maja tory a ludzie i tak ćwiczą na ulicach

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 21:31 
Pierwsze kroki

Bury napisał(a):
CiOoS napisał(a):

pierwszą reakcję maja juz wpisane w podświadomość i nie ma czasu na myślenie co w takiej sytułacji trzeba zrobić,symulatory edukują

Litosci.Widziales kiedys kolego symulator?
Skrzywione nawyki z tandetnych gierek przenoszone na ulice :padam:
Ludzie przestana wychodzic z domow :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2007, 21:37 
S Y M U L A T O R Y, a nie jakieś durne NFSy i inne ścigałki arcade.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1