wlasnie jestem po porannym przegladzie interii.pl ten portal jest poprostu jeb

oni jak sie skoncza polscy idioci w BMW szukaja wszystkiego po interneciem nawet glupiego filmiku jak tan:
http://www.poboczem.pl/news/idiota-w-bmw,1025438 po to tylko zeby zrobic kolejna nagonke, zeby siedziec i sie smiac podnoszac swoje marne ego. Co by nie bylo nawet prezentacja nowego BMW od Hammana to i tak zawsze sa debilne komentarze do tego, byle tylko dac w tytule BMW a wszyscy juz tam leca i mysla co tam durnego dopisac. Ostatnio kolega poprosil mnie o pomoc przy zleceniu w jednej ze szkol w nysie, zgodzilem sie bez wahania, firma jest z opola a ja mieszkam na trasie miedzy tymi miastami, wiec jadac na robote mieli prawie po drodze, musialem swoim E30 dojechac tylko 5km, zajechali po mnie 2 autami, do jednego wrzucilem swoje narzedzie, a pojechalem z pracownikami kumpla ich wspaniala ASTRĄ, w ktorej przy skrecie gruchotaly przeguby, pracowalismy ok 10 godz, pozniej chlopaki podwiezli mnie pod moje auto i koles mowi o wiedze Bryke Mlodego Wiesniaka, z usmiechem na twarzy powiedzialem ze wole to auto od jakiegos opla i poszedlem do auta, po chwili podjechali kumple zeby mi oddac narzedzie i gdy to uslyszeli, strasznie sie wku

i zadzwonili do nich ze skoro sa takimi kozakami to pracowali dzis za darmo, z tego co wiem dostali po jakies 3 zl na godz gdy kumpel wyciagnal tel i pokazal zdjecia gdy tamci sie obijali i w oknach siedzieli. A ja pojechalem z usmiechem na twarzy spacerowym tempem do domu. Uwazam, ze nie wazne jakim autem sie jezdzi, poniewaz wszystko zalezy od kierowcy, a zlosliwe komentaze trzeba obrucic w zart, szkoda nerwow na nie, pisza je ludzie , ktorzy nigdy nie jezdzili BMW, ktorych marzeniem w wieku 20lat bylo np E30 lub E34, moze teraz, gdy stac ich na takie auta nie kupuja ich bo pewnie sa dla nich za stare a na E46 czy E39 nadal ich nie stac, ja spelnilem swoje marzenie z wieku ok 15 zeby smigac E30, w momencie kupna mialem wybor jeszce nad E36 ale moje marzenia, chec ich spelnienie wziely góre i tego nie zaluje.
Pozdrawiam kolegów i nie ma co sie przejmowac, badzcie soba a moze za jakis czas stereotypy przemina