BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 10:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: "drsowozy"
PostNapisane: 11 grudnia 2007, 19:15 
Pierwsze kroki

Ludzie nazywaja nasze auta "dresowozami"! a nas, wlascicieli tych aut tepymi "dresami" ktorych iloraz inteligencji jest odwrotnie proporcjonalny do mocy silnika! :zly:

Żygac mi sie chciało jak czytalem ostatnio forum na ten temat. To czym ktoś jeździ nie jest ważne.

Pisza tak pewnie wlasciciele audic, konieznie w DIEZELU i z szybami na PRĄDA i hakiem zeby mozna bylo swini na bazar wozic, zapuszczonymi w środku do tego stopnia ze na desce roździelczej mozna kwiatki sadzic.

Zazdroszcza nam ze sami takich nie mają. Ja sam niedawno kupilem bunie, kupilem ją jak tylko przejechałem pierwsze 500m i chyba nigdy nie kupie auta innej marki. Jeszcze nigdy nie jeździłem autem które jest tak posłuszne, dajesz gazu-startuje bez ociagania; skręcasz-skręca jest twarda (i nie czepia lusterkami asfaltu na zakretach jak AUDI) ale i komfortowa. COŚ WSPANIAŁEGO!!!!!!!! Polecam każdemu!!

A WY jeźdźijcie dalej tymi swoimi "taczkami" nie świadomi tego że nie dorastacie nam do paznokci u nóg.

BMW to więcej niż samochód,BMW to PASJA!!! :hyhy:

Pozdrawim wszystkich szczęśliwych posiadaczy!!!!!!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 grudnia 2007, 19:41 
Zacna persona forum

No ja spać po nocach nie mogę że ktoś tak pisze o BMW... Ale wiem że nie jestem sam i w innych domach tysiące innych użytkowników tej wspaniałej marki zasypia płacząć w poduszke nad ich losem... to pozwala mi jakoś przetrwać i żyć dalej na tym jakże okrutnym świecie.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 11 grudnia 2007, 20:57 
Specjalista

Moje BMW: E-36 320i Touring 95
Kod silnika: M52b20
MAJSU_WuWuA napisał(a):
No ja spać po nocach nie mogę że ktoś tak pisze o BMW... Ale wiem że nie jestem sam i w innych domach tysiące innych użytkowników tej wspaniałej marki zasypia płacząć w poduszke nad ich losem... to pozwala mi jakoś przetrwać i żyć d
alej na tym jakże okrutnym świecie.

Brawo Kolego ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 grudnia 2007, 22:25 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Mnie tez to denerwuje :cenzura: :cenzura: :cenzura: A wszystko przez takich Wiesniakow co szpeca te piekne autka !!!!!! dorabiaja jakies wiesniackie spojlery neony itp... :mur: :mur: Zreszta my mamy cos co oni nie maja Czyli radosci z tylnego napedu !! ;) ;) :zawstydzony:

Tytuł:
PostNapisane: 11 grudnia 2007, 22:35 
Zacna persona forum

a ja mam to daleko gdzies :P Jezdze BMW bez wzgledu na to co inni o tym mysla... ja jezdze dla siebie a nie dla kogos ;) Jesli ktos kupuje BMW dla "szpanu" to sie nie dziwie ze rażą go takie opinie, mi to wisi co na to mowia czy jak patrza mi sie dobrze tymi autami jezdzi i chyba zawsze nimi bede jezdzil ;)

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Tytuł:
PostNapisane: 11 grudnia 2007, 22:42 
Uzależniony od forum :)

przyklad z wczoraj:

pod firme przyjezdza klient e34.zanim zaparkowal musial pogazowac zeby halasu narobic. zalatwil sprawe i ruszyc musial "z piskiem" oraz oczywiscie zabuksowac kołami. żenada. :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 11 grudnia 2007, 22:46 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Dixi napisał(a):
Jesli ktos kupuje BMW dla "szpanu" to sie nie dziwie ze rażą go takie opinie
Ja oczywiscie nie kupuje bmw dla szpanu ale wkurza mnie ze ludzie tak o nas mowia niech sie czepiaja innych marek a bmw zostawia w spokoju :mad: :mur: :cenzura: :wsciekly: :cenzura: :!: kupilem te auto ze wzgledu na dobry silnik i tyl naped nie byłem fanem tej marki ale z kazdym dniem bardziej sie do niej przekonywalem mozna sie zakochac :serce: i postanowilem ze nastepne auto to bedzie wlasnie bmw :) :) z 6cylindrowym silnikiem diesla :serce: :serce:

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 00:25 
Mi gdy ktoś mówi że BMW to wiejskie auto to też odpowiadam wredotą i mówię że "musiałbyś rok w domu publicznym popracować żeby chodciaż na moje felgi zarobić" skutkuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 08:29 
Pierwsze kroki

Zapomniałem dodać nie jestem ani "dresem" ani "karkiem"! i sznuje posiadaczy innych aut. Oczywiście prawdą jest że opinie o BMW powstają przez oszołomów którzy tuningują te auta bez żadnego pojęcia o tuningu i w dodatku jeżdza jak palanty uważając się za ponów dróg, ja bym ich nazwał: KRÓLE POBOCZY albo DRZEW!! :dobani:

Niech każdy jeździ czym chce!!!

Nie miałem zamiaru ujmować audi tak mi się napisało ale nie zmienia to faktu że bmw to coś wiecej!!!!

PZDR!

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 08:57 
Pierwsze kroki

wlasnie jestem po porannym przegladzie interii.pl ten portal jest poprostu jeb :cenzura: oni jak sie skoncza polscy idioci w BMW szukaja wszystkiego po interneciem nawet glupiego filmiku jak tan: http://www.poboczem.pl/news/idiota-w-bmw,1025438 po to tylko zeby zrobic kolejna nagonke, zeby siedziec i sie smiac podnoszac swoje marne ego. Co by nie bylo nawet prezentacja nowego BMW od Hammana to i tak zawsze sa debilne komentarze do tego, byle tylko dac w tytule BMW a wszyscy juz tam leca i mysla co tam durnego dopisac. Ostatnio kolega poprosil mnie o pomoc przy zleceniu w jednej ze szkol w nysie, zgodzilem sie bez wahania, firma jest z opola a ja mieszkam na trasie miedzy tymi miastami, wiec jadac na robote mieli prawie po drodze, musialem swoim E30 dojechac tylko 5km, zajechali po mnie 2 autami, do jednego wrzucilem swoje narzedzie, a pojechalem z pracownikami kumpla ich wspaniala ASTRĄ, w ktorej przy skrecie gruchotaly przeguby, pracowalismy ok 10 godz, pozniej chlopaki podwiezli mnie pod moje auto i koles mowi o wiedze Bryke Mlodego Wiesniaka, z usmiechem na twarzy powiedzialem ze wole to auto od jakiegos opla i poszedlem do auta, po chwili podjechali kumple zeby mi oddac narzedzie i gdy to uslyszeli, strasznie sie wku :cenzura: i zadzwonili do nich ze skoro sa takimi kozakami to pracowali dzis za darmo, z tego co wiem dostali po jakies 3 zl na godz gdy kumpel wyciagnal tel i pokazal zdjecia gdy tamci sie obijali i w oknach siedzieli. A ja pojechalem z usmiechem na twarzy spacerowym tempem do domu. Uwazam, ze nie wazne jakim autem sie jezdzi, poniewaz wszystko zalezy od kierowcy, a zlosliwe komentaze trzeba obrucic w zart, szkoda nerwow na nie, pisza je ludzie , ktorzy nigdy nie jezdzili BMW, ktorych marzeniem w wieku 20lat bylo np E30 lub E34, moze teraz, gdy stac ich na takie auta nie kupuja ich bo pewnie sa dla nich za stare a na E46 czy E39 nadal ich nie stac, ja spelnilem swoje marzenie z wieku ok 15 zeby smigac E30, w momencie kupna mialem wybor jeszce nad E36 ale moje marzenia, chec ich spelnienie wziely góre i tego nie zaluje.

Pozdrawiam kolegów i nie ma co sie przejmowac, badzcie soba a moze za jakis czas stereotypy przemina

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 09:09 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Się tam przejmujesz, Kolego. Olać palantów, dla mnie są to untermensch. Nawet mi się nie chce z nimi polemizować - szkoda języka/klawiatury. Chociaż nie powiem, kiedyś mnie to drażniło, ale nie mam zamiaru bawić się w Don Kichota i walczyć z wiatrakami.

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 09:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Dobrze. Przejdźmy do kolejnych strasznych problemów. Kto następny ?

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 10:14 

eeeeee przejmujecie sie zabardzo :rotfl:
co wy dziwczyny jesteście??
ja co drugi dzień jaram gume jak na tym filmiku z interi i mam wszystko w dupie. :super:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 12:51 
Częsty bywalec

Moje BMW: E36 Cabrio x2 :)
Kod silnika: M52B20&M52TUB28
Spalić ich na stosie :hyhy:

Zobacz żółtka!!!

Zobacz czarną waryjatkę!!!

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 13:54 
esiue30 napisał(a):
eeeeee przejmujecie sie zabardzo :rotfl:
co wy dziwczyny jesteście??
ja co drugi dzień jaram gume jak na tym filmiku z interi i mam wszystko w dupie. :super:

Kocham Cie !! :rotfl:

Ostatnio edytowano 12 grudnia 2007, 15:33 przez yeahman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 14:11 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
el Presidente Wysłany: Dzisiaj 9:30 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Dobrze. Przejdźmy do kolejnych strasznych problemów. Kto następny ?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

el Presidente a może rubryka ala Bravo - napisz do nas :D :D

Ja mam w (każdy wie gdzie) stereotypy,wszędzie słyszę mafia,srafia,dresy,karki,łobuzy i tak dalej.Wali mnie nie to.Przejmować się po co?Interia ostatnio przeprosiła twierdząc że nie ma uprzedzeń.Kumpel regularnie podsyła mi linki do takich artukułów i mam do kawusi rano w biurze polewe.Tyle.Wkurzyłem się tylko jak bo zakupie auta miałem 2 razy przebite opony i część sąsiadów przestała mi mówić dzieńdobry - małolat kupił dobre auto - też mam ich w głebokim poważaniu.Nie ocenia się czlowieka,szufladkując go poprzez model auta.

Pozdro i poluźnijcie zawory.... ;)

Cytuj:
Kocham Cie !!

yeahman

:zdziwko: :rotfl:[/b]

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 14:19 
Zacna persona forum

Długi85 napisał(a):
i koles mowi o wiedze Bryke Mlodego Wiesniaka, z usmiechem na twarzy powiedzialem ze wole to auto od jakiegos opla i poszedlem do auta, po chwili podjechali kumple zeby mi oddac narzedzie i gdy to uslyszeli, strasznie sie wku :cenzura: i zadzwonili do nich ze skoro sa takimi kozakami to pracowali dzis za darmo, z tego co wiem dostali po jakies 3 zl na godz gdy kumpel wyciagnal tel i pokazal zdjecia gdy tamci sie obijali i w oknach siedzieli. A ja pojechalem z usmiechem na twarzy spacerowym tempem do domu.

Radzę się zgłosić na jakąś wizytę do psychologa albo terapeuty, najlepiej grupowo z kolegami i wyleczyć się wreszcie z kompleksów.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 14:42 
Pierwsze kroki

Hmm ja tam nie mam zadnych kompleksow, zle mnie rozumiesz. Poprostu bylo tak ze koles chcial mi dogryzc, a wyszlo na to ze to byl gwozdz do jego trumny. Ja mam wszystko w dup.. co o mnie mowia, ludzie dziwnie patrza gdy czasem polatam bokiem, zwykle na mokrym lub na sniegu (m10 :wstyd: ) ale mam to gdzies, jak narazie terapii nie potrzebuje, z rana wbijam na interia i czytajac komentarze czuje zal do tych ludzi z malymi mozdzkami ale coz poradzimy??????????? smiejmy sie bo smiech to zdrowie

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 15:44 

Nasza polska natura taka juz jest że szukamy sobi punku zaczepienia i smiejemy sie z innych. według badań właśnie polacy wypadli najgorzej w kwestii zawiści "materialnej". To właśnie u nas w Polsce jest największy odsetek ludzi , którzy nie potrafią się cieszyć z tego co maja inni. Nieobce przecież dla nas są teksty typu:
"O Kowalski ma nowy samochód, ten to się nakradnie"
"O Kowalska wraca z pełnymi siatami, ta to zawsze na pokaz kupuje"
"O Kowaliski ma nowe auto ale chyba całe pieniądze wydał i nie ma na Pb to gaz zamontował"
"Zobacz gnoja, pewnie mu tata auto kupił"
"Sąsiedzie piękne auto, ale słyszałem że one rdzewieją szybko"
"O niezły sprzęt, ale przepłaciłeś, w Media zapłaciłbyś dużo mniej"

krakus23, nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło z hakiem, czy to coś złego?

Tytuł:
PostNapisane: 12 grudnia 2007, 17:24 
głupi ten temat. wuj to kogo obchodzi.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1