Mało znana?? Jeśli jej nie znasz, to nie znaczy, że jest mało znana, trochę skromności... Dla mnie Unlimited-cars.pl to najlepsza z jakiej korzystałam. Kobieta w obsłudze, miła i cierpliwa - dla mnie to akurat było cholernie ważne.
Pod hasłami "wypożyczalnia bmw", "wypożyczalnia mercedes" albo "wypożyczalnia porsche" wyskakują na pierwszym miejscu, tak do nich trafiłam.
Z4 wypożyczyłam w grudniu, mają świetne ceny na sportowe auta poza sezonem letnim. Ostrzę sobie zęby na moją Z4 latem, kiedy będę mogła ściągnąć dach, mmm...
Ania napisał(a):
Mało znana ta wypożyczalnia wymieniona przez Bawarczyka, a przynajmniej ja jej nie znam. Natomiast z czystym sumieniem mogę wam polecić SIXTa
www.sixt.pl który ma oddziały w wielu miastach Polski - Kraków, Poznań, Warszawa, Gdańsk. Jeździłam sixtowską flotą, ale akurat nie BMW (aczkolwiek też mają)
Jeżeli komuś nie zależy na BMW to bardzo porządny jest też Express Rent a Car:
www.express.pl - jest prowadzony przez Polską Grupę Dealerską, a do gustu mi przypadły ich fun cary (jak to typowej babie

). Wymieniony wyżej Avis też jest ok! No i jest jeszcze Dollar Thrifty Rent a Car
www.dollar-rentacar.plW Euro-Rencie mają natomiast BMW:
www.euro-rent.pl tak samo zresztą jak w Prestige Car:
www.prestigecar.pl