no dzięki dzięki.
jeśłi chodzi o wybór autka to wielkiego nie było. dwa lata temu jak wpisałem w wyszukiwarki we wszystkie strony państw Unii 328 1997+ była to jedyna - koniec wyboru.
naklejka na tylnej szybie to jak pisałem chwilowy pomysł - ciekawość jak będzie wyglądało - idzie out.
drewno - zostanie na miejscu bo niby co z nim zrobić?? jakieś pomysly?? bo czarny środek wygląda nuuuudnieee i staro.
dywaniki - użytkowo są ok (guma też się przeciera) ale pomyslę.
brewki - są do spasowania - póki co niemośliwe bo przy ostatnim serwisie urwali mi dźwignię do otwierania maski

i nie mogę się tam dostać.....
listwy w kolorze - zostają. zdejmę je dopiero jeśli kupię tył M3 i listwy szerokie (na co sie póki co nie zanosi)
klamki też zostają - celowo tylko ramki pomalowane, jak by były całe w kolorze i jeszcze ramki lusterek i wogóle wszystko to troche "flaki z olejem" jest srebrno czarno bez innych kolorów.
felgi - myślalem o M z e46 ale zrezygnowałem. te co mam to już kolejne felgi tej firmy na kolejnej mojej bawarce i są rewelacyjne jeśli chodzi o wykonanie i trwałość na polskich dorgach i niespotykane u nas. Felgi z M3 ma co drugie autko tak samo jak lusterka M3.
jedyne M na, które bym zamienił to M6 i jeszcze jedne (nie znam modelu)
srebrne radio - była czarna alpina najwyższy model, ale "zbiła szybę i uciekła" została srebrna (bo w tym momencie akurat praktycznie wszystkie produkty były srebrne - jakaś moda taka ale chętnie na czarne zamienię)
w bagażniku troszke szaleje
ładnie wygłuszone - tylko wkładka zamka w klapie drży - brak pomysłu na rozwiązanie.
a tak było kiedyś: