Dzięki ale robi się to trochę inaczej . Zadzwoniłem do serwisu i wszystko mi wytłumaczyli. A więc otwierasz drzwi i nad zamkiem od czoła jest plastikowa zaślepka, wyciągasz ją i przez otwór wkłada się śrubokrent i popycha taką blaszkę wygiętą i wtedy już jest odblokowana górna częśc osłonki, wtedy delikatnie podwadzasz ją od góry i wyciągasz do góry w stronę szyby i tyle. Składanie w odwrotnej kolejności tylko że składając musisz pociągnąc do siebie tą blaszkę więc dobrze jest przygotowac sobie wcześniej kawałek druta twardego z zagiętą końcówką.
[ Dodano: 13 Marzec 2008, 19:42 ] Tu kolega ma rację można też ściągnąc tapicerkę ale jest więcej roboty, dzięki za odpowiedż która przyszła jak pisałem swojego posta. Ale stawiam duży pomógł bo liczy się to że chciał pomóc i miał rację. Wielkie dzięki jeszcze raz pozdrawiam.
[ Dodano: 13 Marzec 2008, 19:46 ] Szkoda tylko że jak się już dostałem to się okazało że uchwyt klamki jest pęknięty i raczej będę zmuszony do kupna tylko rozbieranie wszystkiego aby wyjąc klamkę mnie przeraża.
_________________ Wiesiek
|