Boogie napisał(a):
Mcgiver - nie neguje Twojej wiedzy,
Widzę brak konsekwencji w twoich wypowiedziach.
Dobrze że nie negujesz mojej wiedzy , ale nie pisz bzdur typu
Boogie napisał(a):
Potem możesz być fachowcem, teraz jesteś bajarzem.
Nie masz pojęcia , co ja potrafię zrobić ze swoimi pojazdami.
Nie chcę się tu chwalić, ale obecnie pracuję jako technolog w branży motoryzacyjnej i to dzięki mojej ; nie książkowej teoretycznej wiedzy lecz wieloletniemu doświadczeniu z różnego typu mechanizmami , maszynami i zmysłowi technicznemu i mam na koncie wiele sukcesów typu modyfikacje , przeróbki itd.
We wczesnych klasach podstawówki już naprawiałem swoje motory , łącznie z rozebraniem silnika do śrubki.
Zawsze przy swoich autach robiłem wszystko sam, i rzadko wyskoczył temat przy którym musiał mi ktoś pomagać , więc nie pisz farmazonów , bo ja to samo mogę myśleć o tobie , ponieważ jak ktoś mi pisze że
Boogie napisał(a):
mam kontakt z osobami które powzięły decyzje o uturbieniu aut, to raczej ich opinie są jendakowe - nigdy więcej
to mi to raczej wygląda na opieranie się na cudzym doświadczeniu nie posiadając własnego

, dobrze; człowiek powinien wspierać się doświadczeniami innych ale niech nie cwaniakuje , co on nie potrafi
I tyle na ten temat bo niemam zamiaru aby mi ktoś zarzucił , pisanie nie na temat lub prowokację kłótni

.