arolst napisał(a):
2. sa ludzie którzy bedą sie smiać z Twojego gazu w bmw (tak było jest i bedzie)
TomekB napisał(a):

Są też ludzie którzy śmieją się z czcicieli czarnej chmury

Tez mi argument

Dokładnie też mi argument
Użytkownicy tego samochodu:
Kod:
http://www.autocentrum.pl/go/338__Najszybsze_auto_na_gaz__1745310341.html
też powinni się wstydzić bo "tak było jest i będzie" że z gazu w bmw się śmieją?
Jak bym chciał coupe to teraz bym kupował obecnie mam e36 w coupe ale szykuje się zakładanie rodziny a nie ma co się oszukiwać że samochód 3 drzwiowy do rodzinnych nie należy.
Teraz zależy mi na sedanie a czy ktoś będzie się śmiał że w bmw mam gaz to jakoś mi to leci. Stać mnie na jeżdżenie na benzynie ale po co przepłacać a przy obecnych wahaniach cen tym bardziej a przecież w aucie na gaz mogę jednocześnie przełączyć i jeździć tylko na benzynie jak mi będzie zależało, a jak będę chciał to włączę gaz który jest przyjaźniejszy dla środowiska więc i ten ma swoje zalety. Utraty mocy za dużo już nie ma w przypadku nowoczesnych instalacji gazowych a skoro mogę zaoszczędzić to czemu nie. Każdy wybiera co woli to jego sprawa a śmianie się że ktoś ma inne zdanie niż ty jest troszkę na niskim poziomie.
Jeszcze jakbyś powiedział że wstyd może być komuś kto kupuje M3 albo Porsche najnowsze i to gazuje to może i racja to by było troszkę dziwne.
No i pośmiać się można też z tych co do diesla kupują olej z biedronki i na nim jeżdżą .