Miałem dzisiaj chwile czasu więc zrobiłem kilka fot nowej 330cd

Foty oczywiście 100% amatorskie...
Nie mam już za wiele planów wobec tej coupe, jest tak jak lubie najbardziej czyli szaro-czarno + dobra gleba
Za jakiś czas odnowie stylingi 230' i je wrzuce albo jak znajde to wjadą jakieś Bbs'y, no i z czasem zagośći jakiś firmowy porządny gwint

Klekota mam od półtora miesiąca i jestem z niej bardzo zadowolony, od tego czasu wymienione zostały wszystkie filtry i olej silnikowy,
wyczyszczony został egr, wymieniony został także olej w dyfrze i skrzyni.
Teraz jeszcze muszę się zabrać za dolot wyczyścić go i usunąć klapki z kolektora... Wtedy też podjade na hamownie potwierdźić ilość Km i NM.
Nie mam jednak raczej jakiś wątpliwośći co do mocy miałem ostanio okazje porządnie się ''sprawdzić'' z 530d E60 po FL.
która ma 235Km i 500Nm no i z każdej prędkości jak i od 0-100 e60 zostawało ztyłu dosyć sporo

Wprowadzone zmiany wizualne od zakupu auta to:
- Regeneracja przednich reflektorów ( polerka+lakierowanie ) i powrót do ori koloru kierunków ( wcześniej były 100% czarne

)
-Pomalowane zaciski na czarno ( były czerwone )
-Zerwana folia 3d carbon z dachu, po której zostało pełno gównianego kleju
-Skrócone końcówki wydechu o około 5cm wcześniej za bardzo wystawały, teraz jest
-Pomalowane felgi na pół-mat.
-W tygodniu zakładam jeszcze dystanse 20mm na strone H&R, aktualnie założone są przelotowe
dystanse 15mm.

I zdjęcie gdzie widać jak dobrze gość zregenerował mi reflektory które na prawde byływ opłakanym stanie, klosz jak i całe wnętrze lampy....
Przed regeneracją

I po, teraz są jak nowe

I na koniec jedno foto gdzie dobrze widać jak leży