kosiniak napisał(a):
M3 zdecydowanie na codzien!!! Ja swoim, doladowanym smigam na codzien, w chwili obecnej to moje jedyne auto. Czy to miasto czy trasa jade M3. Zima, deszcz, snieg, slonce! nie ma roznicy! Zakopalem sie zaledwie 3 razy, pomoglo wypchniecie przez jedna osobe

Robienie w tych czasach z M3 egzotyka, to moim zdaniem nieporozumienie! To auto to ogolnodostepne coupe z niezlymi, jednak nienadzwyczajnymi osiagami, pozdr.

aha i zdecydowanie polecam, jak do tej pory to najlepsza zabawka dajaca duzo frajdy w moich rekach. Gdybym nie potrzebowal nic wiekszego zapewne bym sie z nim nie rozstawal, choc kto wie, moze sie ulozy jakos w zyciu i jednak zostanie

Nie, wcale nie ma nadzwyczajnych osiągów. Dokopałeś tylko takiemu standardowemu auto jak Ferrari F430
Chyba że mówimy o serii, a jak nie mówimy o serii, to pytanie też brzmi jak komfortowego samochodu potrzebujemy. Moje M3 jest dużo sztywniejsze od serii, a ja dalej właśnie nim jeżdżę jak tylko mogę, czyt to lato czy zima, czy trasa, czy przejazd do Warszawy. Tylko w godzinach szczytu jeżdżę 7emką i to nie dlatego że w M3 jest mi źle, a dlatego że po prostu mam taką opcję. Jak nie miałem to też nie narzekałem jeżdżąc M3 w korkach