Bobby Vintage napisał(a):
qqiz napisał(a):
Bobby Vintage napisał(a):
Nie no to jest hit ! Prowincja nam będzie reorganizować miasto bo im się nie podoba

Przepraszam Jaśnie Wielmożnych Panów ze stolicy naszej i obiecuję poprawę
Nikt tak jak Jaśnie Panowie nie umie stolicy zorganizować i o nią zadbać, a więc my wszyscy maluczcy prowincjusze dumni być winniśmy i z szacunkiem na ową wzorową organizację się zapatrywać, co od dzisiaj i ja wiernie czynić będę
I wybaczcie, żem w nieświadomości splugawić ów dar Stalina chciał. Niechaj nam góruje nad Warszawą po wsze czasy i nasze miejsce w historii potomnym przypomina
Uniżenie składam wyrazy szacunku i skrycie zazdroszczę szczęścia, jakim niewątpliwie zamieszkiwanie stolicy być musi.
Teraz lepiej

Wpadnę do was jak będę miał jakieś ius primae noctis do wykonania

Młodzież obojga płci będzie zaszczycona
Czekają niecierpliwie acz pokornie.
Nasza skromne progi przyjmą Jaśniepana w wszelkimi należnymi honorami
becek napisał(a):
autostrada hitlera gut, palac stalina niet....zastanawiam sie nad Twoim podejsciem do historii
mnie autochtonowi palac nie przeszkadza, powiem wiecej ,jest symbolem tego miasta i zostal moim zdaniem dostatecznie spolonizowany
jak slysze znowu o burzeniu to sie

i dobra rada...

sie w leb

Dziękuję za oświeconą radę, nie śmiałem nawet prosić
Trafnie powiadają, iż w stolicy najpotężniejsze umysły zamieszkują. Jeszcze raz uniżenie dziękuję za cierpliwość Waszmości
Teraz już wiem, że to przez naszą małomiasteczkową ułomność nie mamy już placu Janka Krasickiego, a jakiś król ze strasznych czasów ciemnogrodu się pojawił i jeszcze jakiś Piłsudski na pomniku

I na naszej krwawicy to wszystko
Wybaczcie, alem chyba nie godzien, jako prowincjusz drobny, dalej tych oświeconych dysput prowadzić, gdyż nie chcę spokoju Waszmościom burzyć swym niewyrafinowaniem paskudnym