Jaras E21,
wiesz to nie to samo co kupic sobie odrazu M3

ja kupilem sobie fure calkowicie pusta taka jak wyjechala z salonu i teraz przerabiam jak mi sie podoba bo to wlasnie mi sie podoba

ze wyglada jak chce
no fakt moze nie jest na zajebistym wypasie ale to przeciez IS a tam zwykle jak to bywalo duzo nie wsadzali, jak kupowalem ISa to nie bylo zabardzo w czym wybierac taki okres sie trafil miedzy swietami a sylwestrem i wyszlo jak wyszlo....
ale to nie zmienia faktu ze moge ulepszyc swoja baware
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
bo lubie takie pozytywne zmiany... do hajsu wtopinego w fure nie mam podejscia takiego ze mi szkoda hajsu na fure... wsadzilem widze efekt i jest spoko... teraz smialo moge powiedziec ze chcialbym 325i i w M pakiecie ale jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma

na silnik nie narzekam jest fajny choc brakuje mu troche tej magicznej mocy ktora kreci milosnikow sportu

jest sztywna i sprytna nie jednego nia obskoczylem i daje satysfakcje.. zle nie jest
a wyglad wygladem jesli moge cos polepszyc to napewno to zrobie... troche sie do niej przywiazalem i przezylem z nia troche

takze nie pozwole zeby byla brzydka
co tu duzo pisac ma zajebiscie wygladac i tyle

dlatego pytam o rady
pakowac hajs bede w fure caly czas bo takie mam podejscie do tematu i niech zaciera rece kolejny wlasciciel jak ja kiedys bede sprzedawal
powiem jeszcze jedno wracajac do tego pakowania hajsu .... bylem w toruniu na majowce i sie spotkalem z czyms takim ze ktos podbiegl i zrobil mi fote pokazal tak->

i powiedzial bardzo fajna fura i wtedy poczulem satysfakcje
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
i nie zalowalem mojego poswiecenia
pozdro