BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 21:50

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 75 milionow dla kosciola
PostNapisane: 16 stycznia 2011, 10:20 
Uzależniony od forum :)

Kod silnika: BCY+
becek napisał(a):
bendzamin napisał(a):
Ja nie widzę nic czym kolega starscream mógłby obrazić Cię, Twoją rodzine, znajomych....
rozumiem ze jak ktos napisze ze twoja rodzina to ku...a, to dla ciebie jest wporzo :ok:
a jak ci pluje w twarz to otwierasz parasol??

Czyli mam rozumieć, że ta skorumpowana banda to Twoja rodzina?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 10:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
tak, jestem czlonkiem spolecznosci jaka stanowia katolicy w tym kraju
rozumiem ze pisac w wulgarny sposob o kosciele jest trendi ale jest cos takiego jak regulamin tego forum ,ktory podobno tego zabrania
wczoraj zglaszalem tego dzieciak ze obraza innych ale mody maja to w dupie
moze teraz zamiast pisac na forum podpali jakis kosciol dopiero bedzie cool i wzbudzi szacunek burakow w bmw

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 10:26 

becek napisał(a):
tak, jestem czlonkiem spolecznosci jaka stanowia katolicy w tym kraju
rozumiem ze pisac w wulgarny sposob o kosciele jest trendi ale jest cos takiego jak regulamin tego forum ,ktory podobno tego zabrania
wczoraj zglaszalem tego dzieciak ze obraza innych ale mody maja to w dupie
moze teraz zamiast pisac na forum podpali jakis kosciol dopiero bedzie cool i wzbudzi szacunek burakow w bmw

I jeszcze mi powiedz, że kościół to prawa instytucja.... Albo się wierzy w Boga, albo się wierzy w Kościół. :dobani:

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 10:28 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
tak ,Kosciol to prawa instytucja
a w co Ty wierzysz??

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 10:31 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 325 tds touring
becek pokazujesz poprostu brak jakiejkolwiek ogłady pisząc tutaj i onbrażając innych, nikt tutaj nie obraża Ciebie bo Ty nie jesteś kościołem ale jego członkiem, fakt wcześniej nadmieniłem, że jego członków też mam gdzieś ale niepotrzebnie to napisałem, a ty postraja sie zachować odrobine kultury i krytyke kościoła przyjąc na klate :)

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 10:36 

becek napisał(a):
a w co Ty wierzysz??

W Boga... Ale wcale nie uważam, że należy chodzić do kościoła żeby porozmawiać (po przez modlitwe) z Bogiem... Czy Bóg jest zadowolony z dzisiejszego k/Kościoła? Nie sądzę, no może w tym wszystkim jest te 4-5% prawdziwych duchownych i wiernych z powołania. Rozumiem gdyby kolega starscream te epitety napisał o Bogu, wtedy pogarda dla niego, ale nie w momencie gdzie pisze o wspólnocie, i nie dam sobie wmówić, że Kościół jest instytucją sprawiedliwą, prawą, nie ma sobie nic do zarzucenia. Nie wiem dlaczego wspomniałeś o modzie, że teraz jest moda na najeżdżanie na kościół (?) skoro dużo prawdy w tym co pisze starscream, może faktycznie zbyt wulgarnie to ujął, ale to co tam pisze na pewno nie jest wyssane z palca.

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46Coupe E63Coupe
Kod silnika: M54B30 M57D30TU
becek napisał(a):
a w co Ty wierzysz??

to dal czego masz demona w avatarze?? powinienies miec o rydzyka lub papierza albo conajmniej jakis gotycki luk katedralny....

nie obrazaj mnie i nie wyzywaj bo nie znasz mnie i nie zamienies ze mna slowa w zyciu ,wiec jak mozesz oceniac czyjs poziom intelektualny czy pochodzenie etc.

a z rynsztokiem mam mniej wspolnego niz bymajmniej kosciol katolicki.

""Martwym spojrzeniem oglądasz ten świat Wielbiąc tradycje oparte na łzach Biblie fałszywe,grozniejsze od krat Naiwne jak wszystko co znasz.

Jaką kulturą odmierzasz swój czas Gdy światłem nazwałeś ciemnotê i starch Jakim sposobem ukryłes to dziś Przeszłośc religii skąpanej we krwi.""

becek napisał(a):
DoReK napisał(a):
wyzywasz każdego kto myśli inaczej niż Ty ...
ja wyzywam??? czytaj ze zrozumieniem
nie zycze sobie zeby jakis gowniarz obrazal moje uczucia religijne
mozna wyrazic swoja krytyke wobec kosciola ale nie w sposob WULGARNY
niech ten koles spier###a do rynsztoka z ktorego wyszedl

a ja myslalem ze mamy wolnosc slowa oraz wyznania ..........
pamietaj ze bedizesz musial sie wyspowiadac z tych grzechow jakie tu popelniles, ksiadz zada ci pokute za to ze obraziles starscream a na forum.......

Silver Queen
White Lady

"No Replacement for Displacement... "

Ostatnio edytowano 16 stycznia 2011, 11:19 przez starscream, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
becek

Tytuł: Re: 75 milionow dla kosciola Odpowiedz z cytatem
a w co Ty wierzysz??

Prawa być może z założenia ale nie z praktyki, to raz, dwa że również uważam że do rozmowy z Bogiem kościół nie jest potrzebny, zwłaszcza że większość duchownych nie powinna się tam znaleść. Czujesz się praktykującym katolikiem - w porzo mnie nie to nie przeszkadza, tym bardziej nie zamierzam Cię krytykować bo masz prawo do swojej wiary ale mnie nikt nie w mówi że ten kościół który ja widzę codziennie i Ci ludzie, różni, którzy z założenia mają czelność nazywać się duchownymi i sługami Pana, a na których niejednokrotnie się zawiodłem wtedy kiedy duchowo ich potrzebowałem, nikt nie wmówi mi że to jest tak jak być powinno. ;)

Jak to powiedziałem kiedyś jednemu duchownemu, któremu chylę czoła za fakt tego że porozmawiał ze mną jak człowiek a nie jak kler, skoro księża w prostej linii są namiestnikami apostołów a Ci za posługę przyjmowali ofiarę dobrowolną a nie wymuszoną to niechaj tak się zachowują,
ale wiesz synu księża to też ludzie - ot co więc niech jak ludzie się zachowują a nie udają nie wiadomo kogo. ;)

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:25 
Pierwsze kroki

Popieram całkowicie bendziamin'a i innych którzy mają krytyczne stanowisko wobec krk, ja też jestem katolikiem ale to co widzę co się dzieje w tej instytucji i jak mnie ta instytucja oszukiwała to nie mam najmniejszej ochoty bronić tej instytucji. Każdy bowiem kto oszukuje i wprowadza w bład jest dla mnie oszustem.
Dla takich jak becek polecam 20 minut seansu na temat przykazania któro "wyparowało" z krk http://video.google.com/videoplay?docid ... l=pl&emb=1 forma graficzna http://www.zbawienie.pl/content/view/43/60/

Na koniec jeszcze cos dodam a mianowicie w PL jest jakieś około 10000 kosciołów, w każdym kosciele odbywaja się msze za zmarłych co by wyszli z czyjsca, koszt mszy to około w granicach srednio 50 zeta, czyli wychodzi 0,5 mln zł dziennie co jest liczba bardzo zanizona bo jak wiemy w mistach takich mszy w kosciołach jest po kilka. Teraz tak 0,5 mln zł za coś co w ogóle w bibli nie istnieje ! Jezus syn Boga ani razu podczas pobytu tu na Ziemi nie wspomniał o czymś takim jak czyjsciec! to poprostu nie istnieje!
Taka propagandę jaką uprawia krk to nawet komuna nie uprawiała, temat ogólnie rzeeeka.
Wczesniej w tym watku wkleiłem nagranie goscia który wczesniej był KATOLIKIEM ! i radzę naprawdę poswiecić troche czasu na wysłuchanie tego, bowiem bardzo krytycznie i trzezwo przekazuje ocenę sytuacji.
To tyle co chciałem wtracić.

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:25 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Zamknąłbym to szambo już dawno ale fajnie pokazuje z jakim gatunkiem ludzi mamy tu do czynienia na forum. Prosze tylko niektórych o hamowanie się ze swoim jęzorem bo już większego dna i tak nie osiągniecie :)

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46Coupe E63Coupe
Kod silnika: M54B30 M57D30TU
wiesz jak to by bylo o czyims bmw to mozna by jechac po nim jak po samacie ale jezeli chodzi o ludzi ,ktorzy po nas jada to nie wolno o nich zlego slowa....

przestancie byc tacy stronniczy.

kosciol z nas drwi i ma nas za nic.

moim zdaniem temat jest ok.

polecam filmik zeitgeist czyli spirit of the age

Silver Queen
White Lady

"No Replacement for Displacement... "

Ostatnio edytowano 16 stycznia 2011, 11:31 przez starscream, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:30 

Tomek napisał(a):
Zamknąłbym to szambo już dawno ale fajnie pokazuje z jakim gatunkiem ludzi mamy tu do czynienia na forum. Prosze tylko niektórych o hamowanie się ze swoim jęzorem bo już większego dna i tak nie osiągniecie :)

x2 i nie ma mowy o zamykaniu,trzeba wiedziec z kim mamy do czynienia (chodzi mi o userow) ;)

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:35 
Przyjaciel forum

Cytuj:
x2 i nie ma mowy o zamykaniu,trzeba wiedziec z kim mamy do czynienia (chodzi mi o userow)

Często o radykalnych poglądach, często nie potrafiącymi w sposób kulturalny przekazać tych poglądów. Bo moja prawda jest bardziej mojsza niż Twoja jest Twojsza. ;)

Swoją drogą dodam tylko że wszelkie sakramenty - ślub,pogrzeb,chrzest powinny być nieodpłatne a tylko na zasadzie dobrowolnej ofiary. A jak jest to chyba każdy wie.. ;)

Religia po polityce a w tym przypadku również zaraz po " Killach" jest takim tematem gdzie emocje sięgają zenitu :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:37 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Tomek napisał(a):

x3

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:41 

CiOoS napisał(a):
Swoją drogą dodam tylko że wszelkie sakramenty - ślub,pogrzeb,chrzest powinny być nieodpłatne a tylko na zasadzie dobrowolnej ofiary. A jak jest to chyba każdy wie..

Ja dodam tylko,ze smieszy mnie,ze nauki przedmalzenskie prowadza ksieza.A jakim cudem oni maja miec o tym pojecie jak teoretycznie nie moga miec zony,rodziny. A nauczaja o zyciu w malzenstwie,dzieciach itp. :zdziwko:

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 11:46 
Przyjaciel forum

Cytuj:
spider

CiOoS napisał(a):
Swoją drogą dodam tylko że wszelkie sakramenty - ślub,pogrzeb,chrzest powinny być nieodpłatne a tylko na zasadzie dobrowolnej ofiary. A jak jest to chyba każdy wie..

Ja dodam tylko,ze smieszy mnie,ze nauki przedmalzenskie prowadza ksieza.A jakim cudem oni maja miec o tym pojecie jak teoretycznie nie moga miec zony,rodziny. A nauczaja o zyciu w malzenstwie,dzieciach itp. :zdziwko:

Bo nauczają wedle języka kościoła. Mieć żona, szanuj żona,mieć mąż, szanuj mąż, obydwa prowadzić kalendarzyk małżeński, kondom be. ;) Tak w skrócie. :rotfl:
Powiedzmy na 5 takich nauk trafi się naprawdę mądra osoba która nie będzie klepać formułek mających nie wiele wspólnego z rzeczywistością.

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 12:13 
Forumowy terrorysta

CiOoS napisał(a):
Bo nauczają wedle języka kościoła. Mieć żona, szanuj żona,mieć mąż, szanuj mąż, obydwa prowadzić kalendarzyk małżeński, kondom be. Tak w skrócie.

I trafiają na podatny grunt, bo wiele jest osób ciemnych, ktore uważają, ,,dał Bóg dzieci, da na dzieci''

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 12:13 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i
Kod silnika: M54B30
Kyokushin napisał(a):
Tomek napisał(a):

x3

x4

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 12:17 
Przyjaciel forum

Cytuj:
renoraines

CiOoS napisał(a):
Bo nauczają wedle języka kościoła. Mieć żona, szanuj żona,mieć mąż, szanuj mąż, obydwa prowadzić kalendarzyk małżeński, kondom be. Tak w skrócie.

I trafiają na podatny grunt, bo wiele jest osób ciemnych, ktore uważają, ,,dał Bóg dzieci, da na dzieci''

Niestety,ksiądz kazał stosować metody naturalne, bóg tak chciał żebyśmy mieli 4 dzieci, tylko za co to teraz my je wykarmimy.Bo ani ksiądz ani bóg nie da. To skąd wziąć ?

PostNapisane: 16 stycznia 2011, 12:34 
Forumowy terrorysta

Z zasiłków rodzinnych i to jest sposób na życie dzieciorobów.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1