Marks2004 napisał(a):
Kto jak kto ale Vermilion chyba wie najwięcej na temat felg aluminiowych i nie tylko z tego forum
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Nie mowie ze nie, widac ze chlopak sie zna i kitu nie wciska.
Ladnie mi wytlumaczyl o co w tym chodzi i za to bardzo mu dziekuje.
Cos sie nauczylem dzis, czyli dzien nie jest zmarnowany
pan_prezes_skora napisał(a):
ja nie wiem co ty jeszcze tu robisz chlopaku
Marks2004 napisał(a):
Matrez napisał(a):
Chlopak nie wie co gada to trzeba pomoc

hehe...

Kto jak kto ale Vermilion chyba wie najwięcej na temat felg aluminiowych i nie tylko z tego forum
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
x99, Vermilion ma potezna wiedze, przyzanam sie, ze czesto, gesto, a wrecz bezczelnie z niej korzystam

wazne, ze ten chlopak wie co gada, zjedzmy go wspolnie

Vermilion, uwazam, ze szkoda Twoch slow w tym temacie, podobnie jak i moich, ale mnie to bawi

caly temat mnie bawi i z niecierpliwoscia czekam na dalsze modyfikacje syna ojca brata.
Ten wiek co napisales (1) pod awatarem pasuje do ciebie jak ulał. Zachowujesz sie jak gowniarz i tylko dosrywasz co jakis czas i przytykasz innym jak dosrywaja !!! Nie bede sie pytal o twoj wiek, bo zrobisz sie czerwony i pekniesz jak balon... Skoncz te brednie i te twoje nudne znane przez wszystkich gierki i radzil bym odlaczyc internecik na pare tygodni bo ci sie styki przepala
Vermilion napisał(a):
Ktore nie maja wplywu na wkleslosc, technologia ma. Na focie, ktora pokazalem jest 9.5" ET42

ET42 a ET32 to jest jakas roznica. Moze i tego tak nie widac w rzeczywistosci ale zawsze felga bardziej wystaje o te 10mm.
RafałB napisał(a):
Do jasnego samochodu bardziej pasują jane felgi.
A co do 65% to wygląda jak smoła. Proponuję wogóle zrezygnować albo zdecydowanie mniej.
Tak felgi mi tez pasuja w OEM Dotz bez malowania i modzenia

A co do szyb to bedzie 50% lub 35% przyciemnienia

Poprosze kolege o nowe VT tych 2 przyciemnien i zobaczymy

slavio napisał(a):
dokładnie

najlepiej nie przyciemniaj szyb i felgi w oryginalnym kolorze
Troszeczke mozna przyciemnic, bedzie pasowalo do czarnych elementow

k_urczak napisał(a):
Martez, gratzy za grzeczne przyznanie się do niewiedzy

Już nie raz, nie dwa widziałem jak takie dyskusje z Vermi przeradzają się w bezcelową wojnę amatora z ekspertem.
Co do szyb i felg to ja jestem za opcją srebrnych felg i minimalnego przyciemnienia (maks. 20%). Te 65% wygląda jak smoła, a w opcji samej tylnej szyby jest już w ogóle podwójna kichą.
Panie Przesie Skóra, nudny jesteś. Znam twoje zdanie, częściowo się z nim zgadzam (w postach z poprzednich stron), ale może już sobie odpuścisz komentarze, do czasu, aż kolega Martez coś dalej wymodzi? No bo ile czasu można śpiewać tą samą piosnekę

No wiesz, zeby czlowiek sie czegos nauczyl od madrych ludzi trzeba z nimi pogawedzic czasem

Cos juz sie tam nauczylem