Napisze tak :
Felg ruszać na 100% nie będę ponieważ auto na żywo wygląda 100% lepiej i nie wiem czemu mi też jak patrzę na zdjęcia ten samochód jakoś mojego nie przypomina :p Jakiś okropny aparat chyba był

Mam 2 parę takich felg identycznych ale 16 na zimę ,te są 17 i jak dla mnie wyglądają znakomicie.
Obniżać go na pewno nie będę bo już teraz aby wjechać w niektóre miejsca mieszczę się na styk. A uwierzcie że teraźniejszy stan wizualny doprowadza do tego że od czasu do czasu napaleńcy dzwonią lub podchodzą kilka razy w miesiącu z zapytaniem czy nie na sprzedaż. Może jakiś zapaleniec by sobie porobił to i owo przy nim ale mi starcza póki co to co mam.
mam zamiar zrobić w nim :
- wymienić kierownicę na multifunkcyjną
- dołożyć tylne elektryczne szyby
- listwy ozdobne wymienić na ( prawdopodobnie ) drewniane tzw drewnopodobne
- interesuje mnie zakup urządzenia Dynavin
- Skóra tak ale nie wiem czy biała czy kremowa, na to przyjdzie czas latem bo póki co to ze wszystkim się nie uporam, ale skórę chce mieć 2 kolorową , chce zmieszać albo biały z czarnym albo kremowy z czarnym. Widziałem takie BMW białe w niemczech w tych kolorach i jak dla mnie to bajka.
- Wymienić zwykłe ringi LED na CFFL białe
póki co to tylko takie moje wymysły

A to że ktoś mi powie ze listy nie pasują to tylko jego własna prywatna opinia bo jak dla mnie to pasują idealnie jak są pod kolor.
Więcej fotek wrzucę jak mi się trafi jakiś konkretny aparat i pogoda bo póki co to nędza i rozpacz.
pozdrawiam