Dzięki za miłe komentarze.
Odnośnie wypucowania - tu akurat nie była specjalnie czyszczona do zdjęć. Ma zadbany lakier - wystarczy spłukac kircherem wodą zdemineralizowaną i auto się świeci
Lampy tylne to temat nad którym sie zastanawiam juz od dwóch lat. Owszem z białym kierunkiem są duzo ładniejsze, ale oryginały hella są drogie....a zamienniki - no coż boje sie troche o ich jakość. Przednie kierunki są firmy depo i musiałem je uszczelniać bo parowały
Tylne lampy w mojej beatce są w bardzo dobrym stanie, nie są zmatowiałe czy zakurzone od srodka i troche waham sie przed wymianą wyglądających jak nowe lamp na jakiś tajwański zamiennik.
Jeżeli zas chodzi o szyby - to nic mnie tak w samochodzie nie razi jak czarna folia. Pare razy miałem wątpliwa przyjemnosc prowadzić samochód ze smołą na szybach w nocy.......bardzo fajne wrażenia. A jak przyjemnie sie parkuje gdy wokół nie ma żadnej latarni.

zostaw oryginalne z tylu, lepiej kup oryginalne kierunki na przod, wywal biale depo, zrob przod pomaronczowy i bedzie IDEALNIE.