Możliwe ze stalo, skrzynia dawno wymieniona bo tamtą dojechałes wraz z łacznikiem wału ktory sie rozsypywał .A to ze ty paliłes gume i ujezdzałes to ja wiedziałem od razu ja tez jak miałem 19 lat to ujezdzałem pierwszą beemke,sposob zachowania i przekonywanie klienta samo mówi za siebie o sprzedającym ;] . Teraz traktuje te auta inaczej. Słuzy mi do dzis i jezdze gdziekolwiek chce. Skoro mamy juz w 100% sprawne auto teraz załoze wspome,obszyje fotele,wymienie przedni błotnik,dołoze dokładke IS i zrobie swap'a bo wałka rozrządu nie bede wymieniał. Dziwie sie tobie ze przez 3 miechy jak je miałes nie pomalowałes maski i nie zmieniłes tych smiesznych swiateł. Szpachel odstawał na kilometr,zderzak wisiał z powodu braku ślizgu,rdza na klapie bagażnika i błotniku nie przeszkadzało ci to ? Ja jako prawdziwy fan porobiłem wszystko to co było do zrobienia.
Co do bączka z filmiku troche kupa, pozatym bączki bez szpery na laczku 205
Szczerze wole wiedziec co było autem robione przedtem niz zeby miał mi sprzedawac stary dziadek a synus przez okno patrzył jak stary wkreca kity - z takim czyms tez sie spotkałem ale wyczaiłem go w oknie
Ale musze powiedziec ze maniu zachował sie uczciwie w stosunku do mnie po zgubieniu przeze mnie dowodu rejestracyjnego - pomogł w odnalezieniu go.