///Mentos napisał(a):
Ładnie jej w czarnym

Felga na wiosne będzie ta co była?
te sa na sprzedaz, kola na wiosne masz na 8 i 11str
Maksss napisał(a):
nice

spojlerek na tylnią klape na wiosne zakup

z m-pakietu lub z pakietu performance

tak myslalem, ogladalem... jednak nie
Thomas_HD napisał(a):
zmiany na +
jak sie jezdzi, jak spalanie, zadowolony z auta ?
przyznam, ze wczesniej bylem przeciw programom, chipom itd, teraz kazde nastepne auto pierwsze co to odwiedzi hamownie
smiem twierdzic nawet, ze a3 2.0tdi 140 ciagnelo lepiej, niz ta w serii, ale moze to zludzenie, audi nie bylo nawet w polowie tak dobrze wykonczone i wygluszone.
zakrety zjada bardzo ladnie, twarda jest, teraz tak sie drogi popsuly, ze ciesze sie, ze nie mam sportowych sprezyn jeszcze...
spalanie.... mieszkam na szczycie poteznej gory, zima musze jezdzic ponad km wkolo na 1-2 biegu- spalanie chwilowe wynosi ok 15l, potem 10km trasa, 10km trasa spowrotem i znowu ten km po 15l- takze to az 10% i z tym nie dam rady zrobic sredniego 7l- fajna sprawa, tak to pewnie bym 6 mial.
wkoncu mam swoje trzecie bmw- miedzy bylo audi w ktorym czulem sie jakby ktos zamiast kobiety dal mi faceta, zebym przekanal sie, czy napewno jestem hetero
eminencja jones napisał(a):
powiem, że widzi mi sie ten samochod, ladny jest. Ciekawe tylko czy pod pedałem jest też tak dobrze jak wizualnie. 170 ps to całkiem nie zle wiec podejrzewam, że z 8 sec masz.
nie mam pojecia, ale wlasnie bezlitosnie skillowalem 525i e39, nie wiem czy to az tak dobrze, ale zniknela...
dziekuje za mile slowa
reszta fotek z dzisiaj: