BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 15:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 161  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: A tu się witamy i piszemy kilka słów o sobie :)
PostNapisane: 2 lutego 2011, 17:29 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 320d Touring
Kod silnika: M47N
Trochę spóźniony ale też się przywitam :D Nazywam się Mikołaj mam 320d 2002 Touring. Pozdrawiam fanów BMW i szerokości :super:

Ostatnio edytowano 24 lutego 2011, 11:20 przez Nikalajewna, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 3 lutego 2011, 11:39 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: bmw e21
Kod silnika: M54B30
Pozdrawiam wszystkich fanów BMW :)

forum.driftujmy.pl

PostNapisane: 4 lutego 2011, 13:50 
Pierwsze kroki

Witam się jeszcze raz, bo założyłem nowe konto :) na tamtym zapomniałem haseł, loginów itd.... Darek z wawy.

pozdro.

PostNapisane: 4 lutego 2011, 22:46 
Forumowicz

Moje BMW: E92 335i
Kod silnika: n54
Witam, nazywam sie Kamil, mieszkam w woj.wielkopolskim , w 6 grudnia kupiłem swoje 1 BMW jakim jest e90 320d (177) ,Pozdrawiam :)

PostNapisane: 5 lutego 2011, 00:00 
Przyjaciel forum

Garaż: e36 328 racecar
e34 550 v12
Witam po napisaniu 300+ postu ... postanowiłem się przedstawić :) jestem Wojtas pochodze z woj.mazowieckiego (piaseczno-warszawa) mam 20 lat i jeżdze szybkime samochodzem polo 1.0 :) ale mam zamiar przesiaść się na coś EKSKLUZIFFF aka BMW :)

PostNapisane: 5 lutego 2011, 11:47 
Forumowicz

Moje BMW: e61 535d
Kod silnika: M57N
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=114030
Witam wszystkich,
mam na imię Sławek
miałem już dwie e36 320i qp obie umarły po dzwonach w drzewo
teraz posiadam e60 535xi
pozdrawiam

PostNapisane: 6 lutego 2011, 08:32 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 520i
Witam,jako nowy na forum chcialem sie przywitac. Wlasnie wczoraj zanabylem moje pierwsze BMW. Jest to 520i z roku 2000 138000km.
Przebieg jak najbardziej autentyczny( mieszkam we Francji i znam poprzedniego wlascicela). Pierwsze wrazenia bardzo pozytywne, moze niedlugo beda jakies zdjecia.

PostNapisane: 8 lutego 2011, 14:41 
Forumowicz

Moje BMW: E60 535D+
Kod silnika: 306D5
Hej. Mam na imię Patryk. Mieszkam w Rzeszowie. Obecnie sprzedałem moje BMW i szukam godnego następcy, serii 1 lub 3.

PostNapisane: 9 lutego 2011, 11:05 
Pierwsze kroki

Moje BMW: bmw e46 330xi
Kod silnika: M54B30
Witam wszystkich , jestem Mateusz mam 22 lata, mieszkam w okolicy Krakowa . Od dwóch lat jestem właścicielem BMW e36 318i, 93'

PostNapisane: 11 lutego 2011, 21:35 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: E36
Kod silnika: M43B16
Witam wszystkich. Jestem z Gdyni. Obecne autko to E36 w sedanie 97' . Posiadam je od tygodnia. Pozdrawiam wszystkich.

PostNapisane: 12 lutego 2011, 18:51 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: C1/e36cabrio/e39tour
Kod silnika: 125/m52b25/m57d30
Serwus!
Z BMW to czasem wskakuję w kiosk BMW C1 - 125, ma dwa koła mniej ale również tylny napęd.Obrazek
Nie może on nawet pretendować do kategorii "sport" więc nie widzę szans na napisanie wymaganych do działu ogłoszeń 40 postów.
O autach BMW też nie mogę napisać nic poza "od lat podoba i się..." "jedyne nerki, które mam, to te od piwa :08: "; w związku z tym tu napiszę i proszę kogoś o forward do ogłoszeń:

[kupię] - kompakt E36 323ti
stan dobry lub bardzo dobry, bezwypadkowy a jeśli malowany to ze zdjęciami sprzed, ze znaną historią - książką/fakturami/etc, no po prostu igiełka ;)
Bez gazu, lecz gdyby komponenty (4 lub 5 generacji), ich montaż oraz działanie całości miały znaczek "jakość - pierwsza" to nie odmawiam.
Najlepiej automat, najlepiej rot lub montreal blue, konieczna klima (nie rozkminiłem czy to był standard), najlepiej czteropoduszkowy.
Bezapelacyjnie tuning ( a już na pewno rolniczy) free.

To tyle anonsu, mam nadzieję, że na tym się nie skończy mój tu pobyt.
Pozdrawiam, lesor.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13 lutego 2011, 12:54 
Pierwsze kroki

Witam wszystkich serdecznie

Nazywam sie Damian mam 26 lat z zawodu technik budownictwa i technik bhp
Moje zainteresowania poza BMW to fotografia ktora zajmuje sie od niedawna czysto amatorsko
Pierwsza BMW jaka kupilem bylo e36 318i sedan 93r mialem ja trzy lata aktualnie jest w rekach brata a obecnie jezdze e36 320i sport/coupe 96r ktora posiadam od stycznia tego roku

PostNapisane: 13 lutego 2011, 18:09 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E87 116i
Witam serdecznie !

Nazywam się Łukasz, jestem ze Śląska, od niedawna stałem się posiadaczem BMW E87 116i z 2006/07 roku.

Na samochód ten musiałem dość sporo pracować, no ale jako informtyk dałem rady :)

Serdecznie pozdrawiam wszystkich i za niedługo umieszczę zdjęcia swojej jedynki :)

PostNapisane: 14 lutego 2011, 03:14 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E60
Kod silnika: M54B25
witam. Mam na imię Wojtek ... jestem szczęśliwym posiadaczem e46 320d w sedanie . pozdrawiam wszystkich

PostNapisane: 14 lutego 2011, 20:07 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39 525d
Witam, mam na imie Krystian mieszkam w Jarosławiu (podkarpackie),posiadaczem bmw jestem od 2007, na poczatku było E39 520i i tak do 2010 i niedawno stałem sie posiadaczem BMW E39 525d 2003rok a stare E39 przeją brat:)

Wierny marce do końca...

Pozdrawiam

PostNapisane: 15 lutego 2011, 16:02 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e39 530i
Kod silnika: m54 530i
Witam;] jestem marek.. mam 23 lata mieszkam w lodzi;]tyle jak chodzi o prywate;];] ucze sie obecnie na politechnice lodzkiej i pracuje w elektrocieplowni w firmie zrew.;];]Zainteresowania to militaria i muzyka.. jestem gitarzysta w lodzkim zespole metalowym no metalowo rockowym...19 lutego gramy koncert w lodzi w klubie improwizacja zapraszam;];] zagraja dobre kapele jesli ktos slucha takiego klimatu;]... niechetnie wsiadlem do BMW po raz pierwszy wolalem japonczyki...bylem glupi;] przejechalem sie moja pierwsza e34 525 12v i juz wiedzialem ze bedzie moja.. niestety jak wyszykowalem ja dla siebie i naprawde dobrze zrobilem ktos mi ja zawinal...ale moze dobrze.. pracowalem troche czasu grosz do grosza i E39 530i z 2002 roku;];] nie chce sie wysiasc... najlepsze auta jakie mozna miec i jakimi mozna jezdzic;]

Pozdrawiam Goraco;]

PostNapisane: 16 lutego 2011, 17:39 
Forumowicz

Moje BMW: e36 compact
Kod silnika: m43b16
Witam, juz troche czasu jestem na forum a jeszcze sie nie przywitałem :padam: heh
wiec witam wszystkich, nazywam sie Mateusz, mam 20 lat, jestem studentem drugiego już roku hehe i studiuje Bezpieczeństwo Narodowe w Białymstoku. Równiutko od 2 lat jestem posiadaczem bmw compact :super: :super: :padam:

PostNapisane: 17 lutego 2011, 20:23 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e36
Kod silnika: M42B18
Witam wszystkich użytkowników tego forum :) Mam na imię Piotrek i pochodzę z Ostrowca Świętokrzyskiego :) Mam 19 lat i jestem uczniem technikum :) Swojej bety niestety jeszcze nie posiadam ale jestem w trakcie poszukiwań :) Mój tata posiada e36 z silnikiem M42B18 ale praktycznie tylko ja nim jeżdżę więc pozwoliłem sobie zamieścić że takowym się poruszam :) Forum śledzę już od dłuższego czasu ale jakoś nie było okazji się zarejestrować :) Pozdrawiam wszystkich użytkowników :) I mam nadzieję, że do zobaczenia na spotach i zlotach tej marki :)

PostNapisane: 18 lutego 2011, 18:08 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 318i
Kod silnika: M43B18
Witam wszystkich :)
Nazywam się Sebastian i mieszkam w Milanówku 30 km od Warszawy. Mam 20 lat i jestem studentem. Pierwszy samochód i zarazem Bunię :D kupiłem pod koniec stycznia. Prowadzenie samochodu i dbanie o niego sprawia mi wielką przyjemność. Poza tym interesuję się sportami motorowymi. BMW służy mi co prawda jedynie do poruszania się po ulicach ale próbuję swoich sił w amatorskim kartingu a w razie znalezienia odpowiednich środków finansowych chciałbym złożyć furkę do driftu. Niebawem pochwalę się swoją E36 jak tylko będzie okazja ją umyć i obfotografować. :hyhy:

Pozdro!

Ich steh auf einen flotten 3'er

PostNapisane: 21 lutego 2011, 10:08 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: szukam
Kod silnika: e46
Witam
Mam na Imie Marcin, mieszkam w Połańcu
jestem nowym uzytkownikiem, dopiero poszukuje swojego BMW:) posiadam miernik lakieru gdyby ktos potrzebowal sprawdzic Bawarke pod tym wzgledem niema problemu
od 3 miesiecy poszukuje e46 ale bezskutecznie.
pozdrawiam
Marcin

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 161  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1