Dzieki za komentarze.
mani210 napisał(a):
Tylko nie wiem czy dalbym sam rade;/
Radio mam w sumie wporzadku i zmieniarka tez jest ale brakuje mi tego wyswietlacza;/
Jestem ciekaw bo radio ma z glosnikami H/K i mam ta pierwsza navi jaka do nich szla i telefon i jeszcze multifunkcje czy dalo by sie to wszystko podlaczyc pod to radio. Az sie boje za takie cos zabierac
Dasz rade. Ja nie jestem specem, a zajelo mi jakies 3-4 godz, wlacznie z polozeniem wszystkich kabli.
Wszystko mozna podlaczyc! HK i Multifunkcja w znanych mi przypadkach normalnie dziala.
mani210 napisał(a):
A i skory tez na+ ja swoje tylko co jakis czas mleczkiem Concept`a przelatuje aby je natluscic ale taka renowacja by sie im tez przydala. Mogles wrzucic wiecej fot z zabiegu i jakis link do strony skad to zamawiales:)
lederzentrum.pl , instrukcja na YT i w zalaczniku do produktu. Oplaca sie, gdyz ja pojechalem tym nawt deske, i drzwi, a srodka jeszcze jes pol w pojemniku.
KrólikE46 napisał(a):
może zdradzisz jaki kolor chodzi Ci po głowie...
Jest to kolor z palety BMW, lecz troszke nowszych modeli czesto spotykany na 1-er i X1. Jeszcze go na e46 nie widzialem, ale wg mnie jest super. Poki co nie chce zdradzac, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak narazie nie moge dostac identycznego koloru folii (auto bedzie oklejane), ale ponoc za niecale pol roku mozna bedzie zamowic folie w tym kolorze.