BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 19:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 12:53 
Kucharz napisał(a):
a gdzie Bagor? :D

Jestem jestem :hyhy:
Moim zdaniem nie ma również żadnej alternatywy. PO pokazało już swoją drugą twarz, zwykła obłuda i hipokryzja. Kiedyś proponowali dobre ustawy, a teraz jak PiS je chce wprowadzić, to już są złe. Nikt nie wie o co im juz chodzi i jaki mają program. O SLD wolę się nie wypowiadać, bo dla mnie, jak powiedział sam J. Oleksy, to SITWA. Zresztą mam wujka związanego z tą organizajcą i wiem co się tam dzieje. Najgorsze jest to, że Kwaśniewski chce bronić demokracji. Do czego to doszło. Ludzie już zapomnieli kto po której stronie stał?

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 12:54 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Cala prawde o wszystkich partiach powiedzial Oleksy. Tak wyglada cala "klasa" polityczna.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 13:27 
Zacna persona forum

Kucharz napisał(a):
odkomunizowywanie Boogie, w tyle lat po transformacji w ogóle nie jest potrzebne, to temat zastępczy służący przy okazji eliminacji przeciwników politycznych

u Kaczorów najbardziej denerwuje mnie brak rozumienia polityki zagranicznej (Fotyga rulezzz), brak zrozumienia zasad funkcjonowania gospodarki, chęć zemsty za lata politycznego niebytu, kolesiostwo jakiego nie było nawet za SLD, próby podporządkowania demokratycznych instytucji swoim partykularnym celom w stopniu również wcześniej niespotkanym i jeszcze parę rzeczy

Podoba mi się u Kaczorów: nic

Z tym porównaniem kolesiostwa w PISIE i III RP to przegiąłeś wyraźnie. Jesteś tendencyjny mocno.
Aby sie nie denerwować dalej wyłączam się z tematu!

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 13:30 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
GARCIA RAMIREZ napisał(a):
Czy Twój nick ma coś wspólnego z twoją ulubioną opcją polityczną ?

a'propos, czy Twój nick ma coś wspólnego z http://www.hotelgarciaramirez.com ?

Bierute ! Nie wiem, czy mam Ci gratulować, czy się złościć. Jak żeś to do licha znalazł?
Wybieram to pierwsze ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 13:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Generalnie jeden wielki kibel polityczny z zepsuta spluczką, bez zadnej alternatywy :rotfl:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 13:53 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
chrzanić politykę

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 13:57 
Częsty bywalec

Moje BMW: e28
Kod silnika: M30B28
cytując pewien tekst piosenki "niech ta bomba wkońcu j@#$%e albo ja was powystrzelam".

ps panie bin laden czekamy warszawa ulica wiejska

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 14:39 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Bierute ! Nie wiem, czy mam Ci gratulować, czy się złościć. Jak żeś to do licha znalazł?
:]

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 15:04 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Kucharz napisał(a):
odkomunizowywanie Boogie, w tyle lat po transformacji w ogóle nie jest potrzebne, to temat zastępczy służący przy okazji eliminacji przeciwników politycznych

u Kaczorów najbardziej denerwuje mnie brak rozumienia polityki zagranicznej (Fotyga rulezzz), brak zrozumienia zasad funkcjonowania gospodarki, chęć zemsty za lata politycznego niebytu, kolesiostwo jakiego nie było nawet za SLD, próby podporządkowania demokratycznych instytucji swoim partykularnym celom w stopniu również wcześniej niespotkanym i jeszcze parę rzeczy

Podoba mi się u Kaczorów: nic

Z tym porównaniem kolesiostwa w PISIE i III RP to przegiąłeś wyraźnie. Jesteś tendencyjny mocno.
Aby sie nie denerwować dalej wyłączam się z tematu!

Łukasz, to chyba Ty w obłudzie żyjesz.

Chociaż zgodzę się ze Stonesem1, że alternatywy za bardzo nie ma.
Jedyny powód dla ktorego jestem bardzo za PO to liberalizm gospodarczy.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 15:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Jeżeli ktoś uznaje za normę wypowiedzi premiera o TK cyt "nie można uznawać ich za nieomylnych mędrców", wypowiedź Ziobry "nikt już przez tego człowieka nie zginie (o mirosławie g. któremu nawet nie zostały postawione zarzuty zabójstwa...)", tuszowanie sprawy weksli (raz, gdy był rozłam w koalicji, było o nich głośno- prym wiódł Jurek- mowa była o delegalizacji samoobrony, później gdy lepper z kaczyńskim się przeprosili, sprawa ucichła), słowa premiera: "tam jest zomo, tu jest polska", "już nigdy nie wolno pertraktować z ludźmi marnej reputacji" (tydzień później była znowu koalicja), to że na kasie w supermarkecie nie może pracować człowiek karany, a polskim w-ce premierem jest przestępca, to że prezes NBP nie umie sklecić ani jednego zdania związanego z ekonomią, to że premier/prezydent potrafią poniżyć takie osoby jak W.Bartoszewski, to że A.Macierewicz- likwidator WSI, potrafi powiedzieć iż wiekszość ministrów spraw zagranicznych była agentami KGB- i dzień później odkręcać tą wypowiedź mówiąc iż "użył nie właściwego skrótu myślowego"- no to rzeczywiście- nie ma się co dziwić- wszystko jest w normie.
Norma nie jest wartością uniwersalną przecież...

A tak na poważnie, to Kaczyńscy ingerując w niezawisłość Sądów (przypominam niezależnej i niezawisłej władzy w RP) dokonują zamachu* na demokrację i nie ważne czy się ich lubi, czy się na nich głosowało- KAŻDY choć trochę uświadomiony politycznie człowiek to zauważy.
Co by nie mówić o olku krętaczu i post-komunistycznej sitwie, to takich sytuacji* za ich "panowania" nie było.
Kaczyńscy to ludzie którzy potrafią dzielić, nie potrafią łączyć potrafią burzyć ale nie potrafią budować. Popatrzcie na nasze stosunki z sąsiadami. Jeszcze nigdy nie były tak złe. Kiedyś nam wszystkim te ich rządy wyjdą bokiem.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 15:59 
Zacna persona forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
Jeżeli ktoś uznaje za normę wypowiedzi premiera o TK cyt "nie można uznawać ich za nieomylnych mędrców", wypowiedź Ziobry "nikt już przez tego człowieka nie zginie (o mirosławie g. któremu nawet nie zostały postawione zarzuty zabójstwa...)", tuszowanie sprawy weksli (raz, gdy był rozłam w koalicji, było o nich głośno- prym wiódł Jurek- mowa była o delegalizacji samoobrony, później gdy lepper z kaczyńskim się przeprosili, sprawa ucichła), słowa premiera: "tam jest zomo, tu jest polska", "już nigdy nie wolno pertraktować z ludźmi marnej reputacji" (tydzień później była znowu koalicja), to że na kasie w supermarkecie nie może pracować człowiek karany, a polskim w-ce premierem jest przestępca, to że prezes NBP nie umie sklecić ani jednego zdania związanego z ekonomią, to że premier/prezydent potrafią poniżyć takie osoby jak W.Bartoszewski, to że A.Macierewicz- likwidator WSI, potrafi powiedzieć iż wiekszość ministrów spraw zagranicznych była agentami KGB- i dzień później odkręcać tą wypowiedź mówiąc iż "użył nie właściwego skrótu myślowego"- no to rzeczywiście- nie ma się co dziwić- wszystko jest w normie.
Norma nie jest wartością uniwersalną przecież...

A tak na poważnie, to Kaczyńscy ingerując w niezawisłość Sądów (przypominam niezależnej i niezawisłej władzy w RP) dokonują zamachu na demokrację.
Co by nie mówić o olku krętaczu i post-komunistycznej sitwie, to takich sytuacji za ich "panowania" nie było.
Kaczyńscy to ludzie którzy potrafią dzielić, nie potrafią łączyć. Popatrzcie na nasze stosunki z sąsiadami. Jeszcze nigdy nie były tak złe. Kiedyś nam wszystkim te ich rządy wyjdą bokiem.

podpisuję sie właśnie na klawiaturce obiema rekami

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 16:13 
Przyjaciel forum

a ja jeszcze palce nóg do podpisu dołączam

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 16:14 
Zacna persona forum

Boogie napisał(a):
Wybaczcie Panowie, ale o polityce większość z Was nie ma bladego pojęcia, bladego.

całe szczęście że są wśród nas tacy, co sie znają i na polityce, i na ekonomii, i na killach...

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 20:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
1.Nie ma partii ktora zamiast Pisu może rzadzic Polska.Ludzie z "Po" potrafia tylko macic w głowach i wytykac błedy ,sami przy tym nic nie robiac.
2.Sprawa z Rosja jest dobrze załatwiana,wkoncu Polska nie jest marionetką w rekach czerwonych gadów tak jak było za komuny i rządów Sld
3.Niech odtajniają!jesli tego nie zrobią te sprawy bedą ciagnac sie latami.

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 21:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
LEGO napisał(a):
1.Nie ma partii ktora zamiast Pisu może rzadzic Polska.Ludzie z "Po" potrafia tylko macic w głowach i wytykac błedy ,sami przy tym nic nie robiac.

Proste pytanie: jak PO ma pokazać że "coś robi" i umie rządzić skoro jest.. w opozycji? :zdziwko:

LEGO napisał(a):
2.Sprawa z Rosja jest dobrze załatwiana

Przekonaj rodziny i dzieci tych wszystkich, którzy wcześniej pracowali w zakładach mięsnych we Wschodniej Polsce, a teraz z powodu plajty, bądź powolnego dogorywania owych zakładów, nie mają co jeść.
Każdego dnia Polska przez embargo nałożone przez Rosję na polskie mięso traci 1 milion euro. Raczej nas na to nie stać... no ale na pocieszenie pozostaje fakt iż nie jesteśmy już marionetką w rękach Rosji (przynajmniej się nam tak wydaje...)

LEGO napisał(a):
3.Niech odtajniają

Jasne- niech odtajniają- ale niech robią to z głową, a nie grają teczkami- patrz ostatnie "szukanie haka" na sędziów TK (i ich rodziny!) przez MARSZAŁKA sejmu RP.... to już nawet nie jest żałosne- to smutne i straszne.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2007, 21:59 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55

LEGO napisał(a):
3.Niech odtajniają

Jasne- niech odtajniają- ale niech robią to z głową, a nie grają teczkami- patrz ostatnie "szukanie haka" na sędziów TK (i ich rodziny!) przez MARSZAŁKA sejmu RP.... to już nawet nie jest żałosne- to smutne i straszne.

niestety czego by nie zrobić z "teczkami" i tak zawsze beda sluzyc do gry politycznej... zaczal "wielki autorytet" pan Macierewicz i tak juz chyba zostanie...

Jesli chodzi o PO to moim zdaniem w tej chwili najlepsza alternatywa, pytanie tylko co sie z PO stanie gdy wygraja wybory... (czyzby kolejne przypomnienie przez zycie lektury "Szewców" sie szykowalo??)

Ostatnio edytowano 18 maja 2007, 22:03 przez stones1, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 00:11 
Przyjaciel forum

co do "teczek" to widzę tylko dwie możliwości: 10 kg trotylu, albo szeroko otwarte drzwi bez żadnych ograniczeń

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 00:35 
Zacna persona forum

LEGO napisał(a):

Proste pytanie: jak PO ma pokazać że "coś robi" i umie rządzić skoro jest.. w opozycji? :zdziwko:

LEGO napisał(a):
2.Sprawa z Rosja jest dobrze załatwiana

Przekonaj rodziny i dzieci tych wszystkich, którzy wcześniej pracowali w zakładach mięsnych we Wschodniej Polsce, a teraz z powodu plajty, bądź powolnego dogorywania owych zakładów, nie mają co jeść.
Każdego dnia Polska przez embargo nałożone przez Rosję na polskie mięso traci 1 milion euro. Raczej nas na to nie stać... no ale na pocieszenie pozostaje fakt iż nie jesteśmy już marionetką w rękach Rosji (przynajmniej się nam tak wydaje...)

LEGO napisał(a):
3.Niech odtajniają

kolego Pułkowniku winszuję rozsądku i, mimo wciąż młodego wieku, trafnych spostrzeżeń, trzeźwej obserwacji. :]

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 13:18 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
A co politykujący sądzą o sytuacji spory Rosji z Polską o embargo na polskie mięso ?

Dobrze się zachowujemy ?

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 14:56 

Gniewek napisał:
Cytuj:
ale takie akcje jak z wojewodzkim ostatnio mowia same za siebie

Tzn co?

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1