w zadnym z tych urzadzen nie bedziesz mial board computera ktory jest normalnie w navigacji ori
narlochuki napisał(a):
Czy jest możliwość dokupienia kamery cofania? i czy kamera będzie włączać się automatycznie po wrzuceniu "R".
W przypadku tego drugiego sprzetu (Dynavin) z tego co sie orientuje to tak, kamera kosztuje w USA przynajmniej okolo 50$, wiec w polsce pewnie okolo 250 zl, nie wiem czy jest kompatybilna z E39, bo w E46 jest specjalna do zamontowania w listwie podswietlajacej tablice rejestracyjna, i z tego co sie orientuje to podpina sie pod bieg wsteczny kabelek ktory jak otrzyma masę przy wrzuceniu wstecznego to wtedy wyswietli obraz z kamery automatycznie (tak mialem w radiu JVC)
narlochuki napisał(a):
I największy problem czy to nie spowoduje problemu z licznikiem? Kiedyś po zmianie kierownicy, przestał działać mi licznik i radio, bo przyciski funkcyjne kierownicy się delikatnie różniły.
nie mam pojecia, jeszcze tego radia nie mam u siebie, wiec tutaj nie pomoge

narlochuki napisał(a):
Dlatego mam wątpliwości, co do zmiany radia, a nie wiadomo czy ta chańska zabawka nie narobi problemów.
co do pierwszego radia to nie znam opinii, co do Dynavin, nie slyszalem zeby pojawialy sie problemy z innymi podzespolami samochodu po instalacji radia, aczkolwiek slyszalem ze czasami trafiaja sie 'wadliwe radia', ktore po prostu nie dzialaja prawidlowo (ale w obrębie radia, a nie ze po instalacji radia spali sie cala instalacja, wiec nie musisz sie przejmowac

...chyba ze ktos tak zrobi instalacje ze wszystko sie spali, chociaz w sumie BMW to nie Polonez...

) wiec warto miec gwarancje przy zakupie