spider napisał(a):
Te tygrysek,ale instalacje audio to masz fatalnie zamontowana

Kolega z taką instalacją CarAudio kupił auto, a kable są co do dentymetra wymierzone. Więc nie poprawi sprzętu bez kupna nowych kabli. A 18-latek raczej nie ma stałych dochodów, które pozwolą zarówno na eksploatację auta (olej, paliwo), jak i szmery-bajery typy Car Audio...
Dzordz-E36 napisał(a):
Ogółem fajna seria, zmień lampy tylne na ori ///m3 z mlecznym kierunkiem i będzie wypas.
Może i będzie. Dla Ciebie.
ANDREW E36 napisał(a):
ulep

Ciebie stara ulepiła z gliny i widać co wyszło
kazio1919 napisał(a):
ten gril po lifcie gryzie sie z bocznymi migaczami

i te lampy tylnie masakra !! poka silnik i wnętrze
Ty się gryziesz ze starą przy obiedzie. Pasuje zaje*iśie. A lampy z tyłu są oryginalne - ja bym ich za nic nie wymieniał na jakieś japońskie g*wno.
karol13171 napisał(a):
No na bank ma 177 tys przebiegu.
Co, zazdrość zżera? A jeśli autem jeździła kobieta w niedzielę do kościoła? Nie znasz historii samochodu a się mądrzysz jak niewiadomo kto.
kickboxing1 napisał(a):
jak na moje to styrana...co do zabudowy audio to wieś tańczy i śpiewa, a kable latają po bagażniku . . .
Zdyndany to możesz być Ty. Kolejny co nie widział auta a się mądrzy. Wieś tańczy i śpiewa, owszem, ale u Ciebie w chacie. Bolą Cię te kable? To nie patrz na zdjęcie.
Fryderyk napisał(a):
karol13171 napisał(a):
No na bank ma 177 tys przebiegu.
typowy allegrowy przebieg

albo 177, albo 193

wg. zasady mojego kolegi, to ma ponad 200 heheh
Samochód nie jest z Allegro. Zonk?
Więcej pisał nie będę, szkoda mi klawiatury. Po prostu znacie się jak świnia na gwiazdach. Kolega chciał pokazać swój samochód, a wy już na wejściu go zjechaliście. Nie jest lepiej wytłumaczyć: "Słuchaj, zrób to i tamto, a będzie jeszcze lepiej"? Nie, bo lepiej zjechać od razu tak, żeby odechciało się koledze tego forum i pseudo-znawców BMW.
Dziękuję za uwagę.
P.S.: Możecie już jechać po mnie.