kolego musisz jeszcze raz wyciagnac caly ten wylacznik tak jak wczesniej i tam znajdziesz taki okragly plastik ...taka jakby zaslepke...musyisz ja delikatnie wyciagnac i w niej jest osadzona zaroweczka...sorki jak nie pomoglem...ale nie wiem jak to ci napisac...to bedzie wygladalo jak zaslepka....takie male plastikowe(bodajrze koloru lekko pomaranczowego)...a potem jak juz bedziesz skladal to nie pchaj na sile tylko popatrz bo tam jest taki rowek(na tym plastiku co wyciagniesz)i takie wypuklenie na wylaczniku...muslsz tym rowkiem trafic w to wypuklenie i wtedy wsunac.napisz jak zrobisz.Pozdrawiam powodzenia
A zeby wyciagnac caly ten wylacznik to musisz odkrecic srubeczke co sie pod nim znajduje...jest tam taka zaraz centralnie pod wylacznikiem do swiatel...ja wykrecasz wyciagasz troszke cala kratke wkladasz reke przez dziure co sciagnoles poszucie pod nogami odkrecasz duza wtyczke po dokreceniu wyciagasz ja w strone silnika i powinna wyjsc a i jeszcze musiswz odlaczyc wtyczke od przelacznika swiatelek przeciwmgielnych.
Pozdro jeszcze raz i napisdz jak ci poszlo