mongooes napisał(a):
Obrazek
nie bede sie nabijal, bo kazdy ma swoj gust blablabla.... ale ten kaloryfer mnie rozsmieszyl

gdzie mozna takie agro-ogrzewanie kupic? drogie to?
montowal juz ktos w e36? mam tylko tunel na narty, czy cieplo bedzie wlatywalo do srodka?

aaa jeszcze dodam, ze zauwazylem dziwna czynnosc loganowcow
http://www.logan.fora.pl/nasze-samochody-f2.html Zobaczcie kazdy post ma wyrazy "moj" i "logan", nie podaja swojego nicka na forum czy cos. Smiesznie to wyglada bo wchodzac do galerii na forum logana nie szukamy jakiegos innego modelu:P
Witam
JA w sprawie logan.fora.pl
widze ze koledzy od bmw jada po schematach no ale po uzytkowniku bmw nie ma sie czemu dziwic...
w sprawie grzejnika olejowego w aucie - zreszta moim aucie - moze koledzy jeszcze tego nie wiedza ale samochod sluzy do jezdzenia a nie do pokazywania, sie w nim a bagaznik zluzy temu zeby zabrac do niego nie czesci zamienne i pre litrow oleju na dolewki do e39 czy innej nowki tylko to co jest mi potrzebne
zreszta zapraszam wczesna wiosna nad baltyk do domu letniskowego projektowanego na wakacje... do tego z 6 miesiecznym dzieckiem..
uwagi o uzytkownikach logana ze to biedni ludzie bo nie stac ich na bmw soryy ale biedny czlowiek to ten co chce miec dobre sportowe auto i na nie go nie stac i sciaga starego trupa
wiekszosc ludzi kotrzy kupuja logany i pisuja na forum wydaje na takie auto 30-50tys zl za tyle moga sobie kupic uzywane bmw czy innego szrotenwagena ale nie chca bo im sie NIE PODOBA styl tego auta kojarzonego z dersiarstwem i tanim poklaskiem przed dyskoteka..
a ze autko taki logan zdobywa popularnosc i ludzie rozne rzeczy rabia to fajnie -
sa fora niemieckie holenderskie czy wegierskie czeskie gdzie o sowich loganach pisze sporo wwiecej ludzi niz w pl..
a to ze nasze logany sa takie podobne i malo zmodyfikowane - wiekszosc ludzi nie modyfikuje ich bo to jak bys pralke chcial ulepszyc aby lepiej sie prezentowac w lazience i jej spojler doczepisz...