kambrius napisał(a):
Siema german! Kiedyś dość często zaglądałem do Twojej galerii ale przez długi czas nic się tu nie działo, aż tu nagle widzę że znów ożyło

Po pierwsze to cieszę się że jednak zdecydowałeś się zostawić E36

Tak jak już wcześniej pisałem, skoro masz do niej sentyment to po co sprzedawać, zważywszy na to że nigdy nie zwróci Ci się to ile hajsu a przede wszystkim serca w nią włożyłeś. Nie znam wiele osób, a sumie to żadnej, która mogłaby pochwalić się dwoma coupe'jkami

Wiosna idzie i widzę że znów zaczynasz szaleć

Xenoniki oczywiście z czarnym środkiem
Pozdrawiam i czekam na kolejne mody, przy okazji zapraszam do galerii mojej 5er.
witaj kambrius.postanowilem ożywić cos w moim temacie bo zawialo nuda.

nie mam serca aby sprzedac moja byla e36.bo faktycznie niewiele warta no i tyle w nia zainwestowalem w ciagu 7 lat.

co sie tyczy xenonow beda wiec czarne srodki,postanowione

kambrius dzieki
Piotrek_ napisał(a):
Bardzo ciekawie te fotele wyglądają !
milo ze i tobie sie podobaja...napoczatku zastanawialem sie ze to dziwnie wyglada,ale z biegiem czasu zaczelo mi sie podobac.chociaz mozliwe ze obszyje je na nowo.czas pokaze
koledzy a wiec tak doszly do mnie listwy na spryski

i niespodzianka nowe radio

czuje ze bedzie sprzeciw

ale chcialbym kolegow wstepnie poinformowac,nie podchodzi mi radio dynavin.(niestety)navigacji automapa nie potrzebuje, korzystam z praktyczniejszego rozwiazania jakim jest navigacja "NAVIGON" na moim iphone4, wpisywanie softow, ogladanie telewizji w trakcie jazdy autem do tego obsluga

i podlaczenie tego wszystkiego do kupy

nie to nie dlamnie

tak samo jak ori radio bmw, co ono posiada za funkcje pozatym ze ladnie wyglada?ma tylko funkcje cd mp3 i burszytnowe podswietlenie

mam dosyc nagrywania wszystkiego na dyskietki i zawalania sobie schowka.

dlatego padl moj wybor na praktyczniejsze radio bez funkcji cd za to posiada wyjscia usb ladny kolorowy display i oczywiscie bursztynowe podswietlenie,nie mowiac o tylu ciekawych funkcjach,jakie ulatwiaja nam zycie w tych czasach

narazie wstepne foto podgladowe bo dopiero dzis radio do mnie doszlo.dodam ze jest nowoscia na rynku

jak zamontuje do auta i odpale zapodam kolejne zdjecia

w planach lakierowanie panelu gdzie znajduje sie radio w kolorze auta,jednak jak nie bedzie to ladnie wygladac to zamowie panel ktory trzyma radio posrodku.i prysne pod lakier pozostalych listw.