Małe odświeżenie tematu

Z racji tego, że zdejmowałem listwy ozdobne (tylko te przednie) by na stałe zamontować już radio (doszła przesyłka z przejściówką do wejścia antenowego na którą sporo czekałem), postanowiłem od razu wyjąć kratki nawiewu i porządnie je wyczyścić. Obecnie radio, kratki i listwy są już na swoim miejscu. Wszystko porządnie zamontowane, nic nie stuka i nie skrzypi. Oto zdjęcia (jak zwykle bez rewelacji ale nadal dysponuję tylko słabej jakości sprzętem fotograficznym, a na dodatek fotograf ze mnie żaden

)...

Przy okazji demontażu listw, naszła mnie pewna myśl. Mianowicie, zastanawiam się czy nie obkleić popularną ostatnio folią 3m, listw ozdobnych w ciemny carbon, srebrny carbon albo normalny srebrny połysk. Poniżej zdjęcia ciemnego i srebrnego carbonu (dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów 3er). Co o tym myślicie ??

Poniżej zdjęcie ramki forumowej na rejestracje, podczas przygotowań do zamontowania. Niestety zdjęć założonej już nie pstryknąłem bo zaczęło padać i się zmyłem do domu

Na sam koniec, chciałbym Wam bardzo przedstawić nowość jeśli chodzi o zapachy samochodowe. Zapach Ventstix, popularny w USA, wprowadzany obecnie do Polski. Na allegro dostępny tylko u jednej osoby u której właśnie dokonałem zakupu. Osobiście zawsze mam problem z doborem zapachu. Zawsze coś nie pasuje, nie można powąchać, jest drogi, krótkotrwały lub nie ma zapachu, który mnie by zainteresował. Muszę przyznać, że chyba znalazłem to czego szukałem. Zapach jest bardzo fajny i poręczny (żelowe pałeczki, które wsuwa się w nawiew). Są dyskretne i bardzo ładne, lekko i przyjemnie pachną. Osobiście nie lubię za bardzo choinek ani tych tańszych zapachów butelkowych bo bardzo śmierdzą chemią i szybciej można uzyskać ból głowy niż ładny zapach. Te są inne. Dostępne są w 9 zapachach. Jedno opakowanie to 4 pałeczki z czego każda ma niby dawać zapach przez miesiąc w co wstępnie nie wierzę. Niech pachnie nawet 2 tygodnie x 4 pałeczki za 12,99 zł. opakowanie. Ja kupiłem z kolegą 4 rodzaje. Tropical, new car, melon, truskawka. Wsunąłem po jednej sztuce truskawki i melona. Jak na razie jestem zadowolony i to bardzo

Pozdrawiam serdecznie,
binta