Za dużo oglądania nie było. Moim skromnym zdaniem, cały sytuacja wyglądała tak
Wstępnie niewinny cios Kliczki był w rzeczywistości bardzo mocny i Solis go odczuł. Zachwiał się po tym ciosie strasznie bo było to widać i to bardzo. Lewa noga dziwnie się skrzywiła i zaczęła latać, a sam zawodnik pod dodatkowym naporem Kliczki, upadł. No i w tym momencie bym się zgodził z tym, że Solis mógł doznać kontuzji (naciągnięcia, zerwania, skręcenia kolana itp.) gdyby... nie złapał się za prawą nogę. Podniósł się, mocno chwiał się na nogach, nie mógł złapać równowagi, dodatkowo pewnie był strasznie zamroczony, a sędzia zakończył pojedynek. Oczywiście Solis trzymał się cały czas za nogę i moim zdaniem udawał (przynajmniej naciągał) kontuzję. Weźcie pod uwagę to, że jak Kliczko podszedł do niego zdenerwowany, iż walka tak krótko trwała, a Solis może udawać to człowiek nawet nie zareagował. Dalej był zamroczony. Po kilku chwilach już sobie siedział w swoim narożniku, a po kilku następnych, sam o własnych siłach opuścił ring
Takie moje zdanie

Odnośnie KSW to nasi zawodnicy na tej gali nie popisali się za bardzo. Zadziwił mnie bardzo Kameruńczyk, który dość łatwo poradził sobie z Błachowiczem. Co chwila okładał go kopniakami, aż Polak w końcu poddał walkę. W tym miejscu szacunek dla Błachowicza bo moim zdaniem jest to dobry zawodnik
Dobrze, że na sam koniec Khalidow pokazał klasę i w świetnym stylu wygrał swoją walkę

Ps. Koledzy, po kilku wcześniejszych wpisach widziałem, że szukaliście gali KSW w sieci. Przecież ona była na Polsacie

Chyba, że nie od początku to okey. Bo ja w sumie od początku nie oglądałem