Witam wszystkich, dziś nadszedł dzień kiedy postanowiłem zaprezentować swój pojazd i oto on

Auto zakupiłem rok temu. Miał być benzynowy silnik m52 ale gonił mnie czas, a i budżet nie był zbyt wysoki więc wybór padł na m47. Z auta jestem zadowolony, choć jego serwisowanie jest dość kosztowne. Poniżej trochę danych:
Rok produkcji: 1998
Przebieg: nieznacznie wyższy od przeciętnego bo 212 000 km, tego prawdziwego pewnie nikt nie zna.
Wyposażenie: bez szału - klima automatyczna, 2 szyby z prądem i centralny zamek a więc prawdopodobnie jedna uboższych wersji.
VIN: WBAAL71050KE11045 (będę wdzięczny jak ktoś będzie tak miły i mi napisze jak auto wyjechało z fabryki.
Koła: 17 cali Style 32, tył 9j et26(od e39), przód 8,5j et41(od z3), na wszystkich felgach lekko naciągnięte opony 215/45r17
Zawieszenie: prawdopodobnie standardowe
Karoseria: to właśnie był główny powód dlaczego wybrałem ten konkretny egzemplarz. Auto nie miało żadnej poważanej kolizji a jedynie kilka parkingowych przygód przez co zderzaki się nieco obwiesiły, natomiast żaden element nie był malowany. Za zderzaki nie mam czasu się zabrać. Korozji praktycznie nie ma(kilka drobnych punktów tam gdzie kamienie uszkodziły lakier (głównie na masce).

Plany są ambitne

Przede wszystkim utrzymanie w dobrym stanie mechanicznym gdyż auto służy mi do codziennego przemieszczania się, a w najbliższym czasie kosmetyka nadwozia.