Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
klakier89
|
Tytuł: [E39] Dziwny problem z centralnym zamkiem Napisane: 15 kwietnia 2011, 12:14 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam, Mam bardzo dziwny problem z centralnym zamkiem. Przestało działać mi zamykanie samochodu z pilota a otwieranie i klapa raz działa raz nie działa. Dodam ze zamykanie i otwieranie na przycisku w konsoli środkowej działa za każdym razem. Problem nie był by zaskakujący gdyby nie fakt ze jeżeli samochód jest zamknięty a nacisnę przycisk zamykania na pilocie lampki w środku zapalają się więc teoretycznie samochód odbiera sygnał z pilota ale gdy jest otwarty nie zamyka go. Próbowałem już programować kluczyk bez skutku, byłem u elektronika i nie ma żadnych błędów w module komfortu, może sam moduł nie wysyła impulsu ?? Moje bmw to E39 Sedan z 2001 roku. Proszę o poradę.
|
|
Góra |
|
 |
Light03
|
Tytuł: Re: Dziwny problem z centralnym zamkiem Napisane: 17 kwietnia 2011, 11:47 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
ja bym obstawiał moduł komfortu, miałem podobnie a błędów w kompie nie było
|
|
Góra |
|
 |
|