Regulamin działu
Dodając opinię o danym warsztacie, proszę wyraźnie zaznaczyć czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Jeżeli polecacie jakiegoś fachowca/warsztat, koniecznie podajcie w przejrzystej formie dane kontaktowe:
Nazwa firmy
Adres
Tel. kontaktowy
Strona internetowa
etc.
Wszystko w formie czytelnej i łatwej do odnalezienia dla innych użytkowników.
Dział podzielony jest na województwa w których umieszczamy posty z informacjami o warsztatach polecanych i niepolecanych
Tematy ogólne przeznaczone są na sprawy inne niż czysto serwisowe/obsługowe np.:
- autodetailing
- warsztaty blacharsko/lakiernicze
- przyciemnianie szyb
- usługi programowania/kodowania
- chiptuning/hamownie
- tuning i SWAPy
- renowacja felg
etc.
Przypominam iż tutaj - tak jak i na całym forum obowiązuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztatów, sklepów tudzież innych działalności.
BMW Sport nie odpowiada za opinie użytkowników. Pamiętaj, zanim napiszesz opinię Ty odpowiadasz za nią!
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kylo WR
|
Tytuł: Dobry mechanik w Radomiu. Kogo polecacie?? Napisane: 18 lipca 2009, 17:29 |
|
 |
Częsty bywalec |
Wiek: 41 Posty: 951 Lokalizacja: Radom Moje BMW: E83 3.0i
|
Jak w temacie.
Szukam kogoś uczciwego i dokładnego. Mam już dość pseudo mechaników.
Mam do zrobienia trochę rzeczy w aucie.
|
|
Góra |
|
 |
jaro5
|
Tytuł: Napisane: 28 lipca 2009, 00:36 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 52 Posty: 498 Lokalizacja: Radom Moje BMW: F01 750i x-drive
|
polecam ci Molendowskiego co do mechaniki na ul.Kierzkowskiej, ale zaznacz że co do mechanika to silnik-Jurek , mechanika-Rafał Kozicki a geometrie - Maniek.powiedz jak by co to jesteś odemnie.szczerze ich polecam.jak by co to zadzwoń do mnie to podpowiem ci więcej 602308059-piotrek.pozdr
|
|
Góra |
|
 |
mazda1242
|
Tytuł: Re: Dobry mechanik w Radomiu. Kogo polecacie?? Napisane: 25 kwietnia 2011, 15:21 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
mam problem z wyrzucana woda w chlodnicy a glowice juz zplanowalem i nadal wyrzuca wode niemam pojencia co to jest moze ktos mi podpowie co to moze byc za przyczyna
|
|
Góra |
|
 |
Arek_J
|
Tytuł: Re: Dobry mechanik w Radomiu. Kogo polecacie?? Napisane: 25 kwietnia 2011, 15:34 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Posty: 617 Lokalizacja: Orońsko Moje BMW: Twoje? Kod silnika: 25 6S1
|
|
Góra |
|
 |
Buła
|
Tytuł: Re: Dobry mechanik w Radomiu. Kogo polecacie?? Napisane: 22 maja 2012, 23:22 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 43 Posty: 385 Lokalizacja: Radomiak Moje BMW: e30 Kod silnika: narazie m40
|
Panowie odgrzeje sprawę bo potrzebuje namiaru na sprawdzonego człowieka do naprawy bmw e36,podpięcie,sprawdzenie całego auta,zbieżność.
_________________ BMW ....i wszystko jasne !!!
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|