Ogolnie powiem najpierw tak gadalem z reservdem przez telefon i powiem mily gosciu i wzbudzil we mnie zaufanie!! Zamowilem u niego chipa za 140zl do swojego iSa w czwartek i przyszedl ladnie zapakowany w piatek ok 14.
Teraz wrazenia z montazu:
Wykrecilem kompa z fury (znajduje sie w scianie za akumulatorem w komorze silnika). Rozkrecilem go i wtedy okazal sie zonk. Okazalo sie ze jest wlutowany w plyte glowna (nie myslcie ze wylutowanie tego malego gowienka jest takie proste) podaje swoj numer kompa zeby ktos na przyszlosc wiedzial ze tam chip jest wlutowany zeby wczesniej umowic sie z elektronikiem. Wiec numer ten to 0 261 200 950 osprzet Boscha. Kombinowalem z lutownica itp itd ale doszedlem do wniosku ze jak sie nie ma odpowiedniego sprzetu to lepiej nie zezbic w gownie. Elektronik wylutowal mi kosc (nie uszkadzajac jej) i wlutowal gniazdo na 28 pinow w ktore wsadzilem sobie bez problemu chipa i zawsze moge bez p[roblemu wymienic na serie lub inny. Elektronik wzial za robote 30 zl a za gniazdo 5zl. Trafilem na pasjonata lutowania jak sam powiedzial

zrobil chlopak tak to ze wyglada lepiej teraz niz maszyna seryjnie to zrobila dziwne a jednak
Wrazenia po wsadzeniu:
Wsadzilem kompa do fury podpielem akumulator modle sie zeby odpalil i prosze.... trach i dziala

heheh zajebiscie! skrecilem wszystko na cacy i zgodnie z instruktarzem reservda zrobilem 50 km zeby mapy wszystkich kombinacji i reakcji sie zestroily czyli zeby chip nauczyl sie wszystkich mozliwych reakcji silnika obciazen przyspieszen obrotow itp itd. posmigalem sobie i powiem tak: FURA ODCZUWALNIE MA WIEKSZEGO BUTA. Niewnikalem w rozdrabnianie sie na jakich obrotach co i jak tylko powiem tak: poczulem napewno ze zwiekszyl sie moment obrotowy bo na przyklad jadac na jakichs 2500 obr na 4 musialem redukowac na 3 zeby troszke szybciej przyspieszyc teraz tego np nie musze robic. Np co jeszcze zauwazylem deptajac srednio na gaz (nie w opor) na dwoch pierwszych biegach odczowalnie robi sie zwawsza niz wczesniej poprostu ciagnie lepiej! Np co jeszcze odciecie zaplonu przenioslo sie na jakies 6800 prawie zamyka zegar i stralka nie skacze przy odcieciu tylko trzyma sie na 6800.
Taka ciekawostka pojechalem na shella zalalem v powera racing 100 oktanow wyciagnalem tylnia kanape i tapicerki wszystkie dywaniki kolo zapasowe wzmacniacz skrzynie wszystkie graty wykladzine z bagaznika i pocisnelem nauczyc swoj nowy chip paru nowych rzeczy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
50 km butowania na gaz... szybko sie chlopak nauczyl

Teraz naprawde [cenzura].. ogolnie kozak!!!!!!!!! POLECAM!!! Na rezerwe zalalem 10 litro v powera i ciagle but i but i powiem ze mnie spalil niz by spalil wczesniej. Powazka nie klamie zeby naganiac wiecej klientow ale teraz gdy zajechalem pod chate to mialem 52 km na liczniku a wskazowka nie wierzdzala na rezerwe a tym bardziej nie zaswiecily sie pomarancze na ktore zalewalem wache. Moim zdaniem spadlo spalanie nawet przy deptaniu pedalu. Byc moze to przez tego v powera nie wiem ale napewno powinien wiecej spalic
OGOLNIE:
PLUSY:
+TANIO
+SOLIDNIE
+PODNIOSLO ODCZUWALNIE MOC I OSIAGI AUTA
+NIE WIDAC PRZEROBEK
+SPADLO SPALANIE
+JESTEM ZADOWOLONY
MINUSY:
ODEMNIE NIE MA ZADNYCH
Jutro z rana jade na dajtki w Olsztynie na wyscigi na 1/4 mili takze reszta opini i wrazen po zawodach

mam nadzieje ze moja mala da z siebie wszystko i cos pokaze. A nawet jesli nie to i tak jestem z niej zadowolony i sprawdze jakie czasy ma
pozdro POLECAM CHIPA