BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 19:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 marca 2007, 19:53 
Pierwsze kroki

Witm mi poprzednie auto polerowal lakiernik około 5 godzin na trzy operacje.Za kazdym razem inną pasta o innej grubośći.pierwsza scierna starą warstwe,druga polerująca,trzecia nabłyszczanie.Efekt lux na samochodzie z 1990r kazdy myślał ze po lakierze.Czyszczenie potem z pasty pól dnia kazdy zakatek plastiki i gumy koszmar.Polecam zlecić fachowcowi ze względu na mozliwość przetarcia lakieru to jest moment i efekt nie odwracalny wiec niech to zrobi fachowiec cena około 200-300.Ale naprawde warto bardzo długo widać efekt

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 12 marca 2007, 20:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
KOLUS25, luknij tutaj : http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=3839&start=150

Tytuł:
PostNapisane: 12 marca 2007, 22:02 
Forumowicz

KOLUS25, Ja zawsze mowilem ze w Polsce jest bardzo duzo zdolnych ludzi ktorzy sie zajmuja polerowaniem itd mam u siebie dwoch chlopakow z Polski i sa swietni.Napewno lakiernik ma dobre doswiadczenie w tej dziedzinie i mozna ich spokojnie polecac a cena uslugi to prywatny wybor,Pozdrowionka

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2008, 21:28 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 330 CI F/L
Hmm ja kupilem polerke (trzymana dwiema rekami) i uzywam jej tylko do polerowania wosku :rotfl:

Tytuł: Re: Polerka mechaniczna
PostNapisane: 19 maja 2011, 12:07 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e46
Kod silnika: m43
Siema ostatnio bylem ze swoja e46 u kolesi ktorzy zamuja sie polerka bo niestety lakier juz nie ten i trzeba bylo go odswierzyc... Chlopaki urzeduja pod Warszawa niedaleko Piaseczna. Niedawno otworzyli swoj biznes wiec i ceny sa konkurencyjne. Firma nazywa sie Fancy Detailers polecam naprawde warto. Jesli bylby ktos zainteresowany zapraszam na strone chyba od niedawna dziala FancyDetailers.pl

PostNapisane: 19 maja 2011, 12:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: C400 4matic
A cos w Poznaniu za rozsadne pieniadze?Przy uzyciu papieru wodnego najlepiej?Znacie jakiego czlowieka co sie tym znajduje?

PostNapisane: 19 maja 2011, 18:56 
Forumowicz

Moje BMW: Białasek E34
Kod silnika: M50B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135944
A ja powiem tak jeśli ktoś chce zakupić elektryczną polerkę to jest dla początkujących fajna i za 200zł dostępna na amazon.co.uk. Ja zamówiłem 203zł kosztowała a transport do polski gratis. Maszyna silverline silverstorm. Polecana przez wiele forum dla początkujących chcących zacząć zabawę z czar detalingiem. Do tego jak najbardziej polecam poczytanie lektury z strony http://www.Detailer.pl. ewentualnie www.kosmetykaaut.pl. Jest tam sporo opisane o polerkach. Można się sporo dowiedzieć poczytać

PostNapisane: 19 maja 2011, 19:51 
Forumowicz

Duzo mazna rowniez poczytac na stronie www.detailingclub.pl jest sporo wiadomosci na temat maszyn,past polerskich,woskow itd ciakawa lektura

PostNapisane: 19 maja 2011, 20:23 
Specjalista

Moje BMW: Z06
Kod silnika: LS7
Betkaaa napisał(a):
Siema ostatnio bylem ze swoja e46 u kolesi ktorzy zamuja sie polerka bo niestety lakier juz nie ten i trzeba bylo go odswierzyc... Chlopaki urzeduja pod Warszawa niedaleko Piaseczna. Niedawno otworzyli swoj biznes wiec i ceny sa konkurencyjne. Firma nazywa sie Fancy Detailers polecam naprawde warto. Jesli bylby ktos zainteresowany zapraszam na strone chyba od niedawna dziala FancyDetailers.pl
No to chyba koniec reklamy na dzisiaj. Z tego co widzę drugi post identyczny reklamujacy daną firmę w podobnym temacie. Ban już pewnie w drodze :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1