Autko bardzo ładne:) Podoba mi się, tylko jak ktoś wspomniał coś pomarańczowe keirunk w tyle kiepsko się komponują. Widać ze zadbana.
Co do modów Twoich to jeden wielki minus:
Przeczytałam wszystkie wypowiedzi i skoro nie lubisz skórzanych fotel, a te co masz jak mówisz będą się brudzić i pragniesz założyć za wszelką cenę obrzydliwe pokrowce to autko dużo straci na wyglądzie. Nigdy w życiu nie widziałam w żadnym BMW pokrowców, to będzie pierwsze auto. Konserwacja i czyszczenie takich foteli naprawdę nie jest aż tak kosztowne. Nie wiem czemu masz taki cel, ale wszystko się niszczy nawet pod przykryciem. A co założysz na inne części w środku, bo też są jasne? Jakieś plany, bo tez będą się przecież niszczyć:) A tak naprawdę zastanów się nad fotelami w środku z materiał€ a po bokach ze skóry. Może znajdziesz coś ciemniejszego od swoich a pasujących idealnie do wnętrza.
Wybierając autko z jasnym środkiem zawsze będziesz musiał je czyścić, a pokrowce wszystkiemu nie pomogą. Nawet gumowe dywaniki.
Porządnie się zastanów nad modami, które tylko oszpecą takie piękne autko.
A co do tuningu aut to ja tu żadnego wiejskiego tuningu nie widzę na forum. 99% użytkowników realizuje swoje marzenia i mody które przede wszystkim nie szpecą aut i nie są kupione z półek supermarketu za 5zł.

Może zostanie nawet zjechana za ten komentarz, ale trudno. Wyrażam swoją opinię i sugestię.