MaTiMa napisał(a):
jak zwykle
recaro ? bmw performance lepiej by pasowało
Matima jeśli chodzi o bezpieczeństwo dzieci to myśle że w tym temacie RECARO jest górą, zawsze mogę logo sobie dorobić
Sylwek_ch napisał(a):
pięknie
Sprawdzam nowe miejscówki w Siedlcach
PiotrRadom napisał(a):
bardzo fajnie jestem zwolennikiem jak wszystko jest czarne, ale tutaj to jest bajka
Ja też tak to postrzegam, dlatego nie pasuje mi rejestracja która kłóci się z wyglądem przodu, ale cóż
Lapino napisał(a):
Dobre foto ale mało.
Przejże fotki z tej sesji w wolnym czasie i może cośjeszcze wrzucę
mani210 napisał(a):
Delikatna koza ale da zalezy kto gdzie i jak jezdzi. Dobre springi by pomogly chyba, ze bedziez mial dostatecznie $ i zawias juz do robienia to gwint.
Tablica hmm specificznie nie jest zle nie jest dobrze ja bym tak nie zrobil. Znajomy ma u siebie na dole tam gdzie masz ta kratke od wlotu powietrza i w miare ciekawie to wyglada
Wałkowane przeze mnie i przez wszystkich na forum, żona śmiga wiec na razie od zwiechy trzeba się odczepić, tak jest twardo

nie to co w tatusiowozach, gwint zrobił by robotę wiem, wiem
Tablica to taki mój fetysz, dlatego różne opcje i dziwne rozwiązania stosuje jak przejżysz sobie retrospekcje na jednej ze stron zobaczysz jak była modyfikowana i co było w zastępstwie
Nie mogę jej dać w kratkę wlotu bo jest tam IC który potrzebuje chłodnego powietrza do turbiny, już raz tak miałem i auto nie jeżdziło jak powinno
serfer napisał(a):
ten fotelik to z alkantary widzę u mnie by bardziej pasował
Była jeszcze inna opcja kolorystyczna ale stwierdziliśmy, że ten będzie zdecydowanie lepszy, i tak jestem w szoku że żonka długo się nie zastanawiała nad takim sprzętem
Ten by nie bardzo pasował

A nasz wygląda tak