Dejmon napisał(a):
matko jaki to ma środek, masakra nawet ten ekran mu nie pomógł heh. z zewnątrz na plus gleba i koło reszta to nie mój gust, no i motorownia z biedy jak na taką młodą furę. czemu nie BMW?
Czemu nie bmw...
Jakoś po przejściach z moja była chciałem odpocząć od bmw

choć przez cały czas choruje na Kwadrata i pewnie w niedługim czasie coś ciekawego znajdę
"105km i 19 calowe felgi, doskonałe połączenie."- uwierz mi że nie jest źle

auto śmiga głownie po mieście.
"---> zawsze można porobić na ca. 150 km bez zbędnego ryzyka

"- dokładnie

w lipcu jadę do Good Hope na małe wirusowanie i będzie o wiele lepiej

Na pytanie czemu motor taki- proste:
-bardzo podatny na chip
-2.0 często wychodziły w DSG co jest bardzo dużym minusem pod względem awaryjności
-89000 km nabite z książkami pozwoliło mi się przemóc
dla zainteresowanych kilka małych modów z prac

:
Nowy "Grat" on board

Dziś przyszła mała paczka

Może nic szczególnego ale i tak pokaże...
były zniszczone, porysowane, matowe,ale Meguiars SWIRL-X szybko sprawił ze były jak nowe

[/quote]
Przyszły dziś nowe fanty!
Tablica:

I Ledy do obrysów:

Dziś skończyłem instalować obrysy w zderzak

Wszystko wyszło według mnie bardzo dobrze, wymiary miałem z innej jetty która miała orgi zderzak Z US'a
instalacje pociągnąłem z postoju :hmm:
rezultat pracy na foto (niestety telefon)

Dziś też kożystająć z okazji ze zderzak miałem na dole zacząłem montować dokładkę od wersji GTI
Był to przeszczep gdyż nie spod pod dokładkę nie posiadał otworów montażowych i wkrętów, ale jak to mówią "Dla chcącego nic trudnego
Dokładka zdjęta wszystko pomierzone no to jedziemy z tym koksem!
Otwory zrobione nie wygląda to za pięknie, ale na szczęście nie widać tego po założeniu dokładeczki

wstępna przymiarka:

Jak wszystko poskręcałem łączenie miedzy dokładkami bo dół od GTI był troszkę pofalowany pewnie długo leżał...

No i efekt końcowy

Czekam jeszcze za klapą mam nadzieje że niedługo będę mógł wszystko poskręcać do kupy