byku1600 napisał(a):
A co takiego robiłeś z klimą?
Nabiłem klimę - brakowało jakieś 250 g czynnika. Po tygodniu zatarła się sprezarka tak ze az sprzegielko sie zapaliło, a opiłki metalu poszły w cały układ. W wyniku tego musiałem kupić sprężarkę, osuszacz, pasek, zrobić plukanie całego układu i na nowo nabić. Oczywiście poprzedni warsztat ktory nabijał powiedział ze to zbieg okolicznosci i pewnie moja sprezarka juz byla skonczona, prawdy juz nie dojdę a koszty to ok 1000 zł

byku1600 napisał(a):
W środku można byłoby się pokusić o sportsize i jakąś multi-kierę,a z zewnątrz ksenon zrobiłby robotę
moje marzenia ale narazie chcę wyskoczyc gdzies na wakacje

ksenon jak juz to tylko do soczewki, i nawet nie wiem czy depo mogą być czy tylko oem, może ktoś podpowie ? z góry mowie ze nie lubie ringów i najchetniej bym je z tych depo odrazu wywalil.. tylko pewnie nie ma wtedy miejsca na postojówkę

byku1600 napisał(a):
A jeśli chodzi o takie drobnostki to wrzuć sobie żarówki chromy w kierunki
od miesiaca sie zabieram zeby sprawdzic czy potrzeba symetryczne czy asymetryczne zarowki
Emcebre napisał(a):
Nie kombinuj z kierunkami i halogenami, tak jak jest wygląda bardzo dobrze.
kombinacji nie będzie, żadnych żółtych gadżetów też nie, jedynie zmienię kierunki na dymione bo te są białe oklejone folią - na fotkach nie widać ale w pełnym słońcu wpadająw dziwny odcień i nie podoba mi się to..
dzieki za miłe komentarze