brodawid napisał(a):
przyglądałem się twojej i wygląda na prawdę na bardzo zadbaną zero rudej prosta nie obdarta
a dzięki

po oględzinach wnikliwych można stwierdzić, że do lekkich poprawek lakierniczych jest. Jako tako "rudej" nie widać ale odprysków w paru miejscach by sie znalazło, i błotnik prawy jest ewidentnie do roboty bo widać że był już poprawiany.
No ale tak jak mówię musiałbym na zoomie i pod dobrym światłem robić foty żeby można było dostrzec niedociągnięcia:)
brodawid napisał(a):
szukaj ładnego koła oczywiście w 17calach koledzy z forum dobrze radzą
no i czarna nera nad którą sam się zastanawiam
a co do kierunków chyba pomarańcze ładniej pasują niż białe
ringi są tu dość krytykowane ale ja mam ccfl białe i sobie chwalę wyglądają rewelacyjnie i świecą widocznie nawet w dzień
lusterka m sobie odpuść
pozdrawiam sąsiada

-no fele zmieniają wszystko, i to dosłownie. Nie ma co gadać. Oczywiście mówię tutaj o 17' bo na mniejsze nawet nie patrze.
Ale z tym trzeba poczekać.
- Czarna nerka mogła by być, już nawet lukałem na allegro za nią. Wydatek nie duży więc godne przemyślenia.
tylko nie wiem na jaka. Na allegro widzę, że dużo jest nerek z kratkami czarnymi a ramka chromowana. Czy może całą czarną zapodać. bo jak całą too nie wiem czy kupować nową czy swoje pomalować

sprawa do przemyślenia.
- z lampami z tyłu to chyba już przesądzone jest. Choć już trochu sie napatrzyłem na swoje i nawet tak okropnie mi nie przeszkadzają, ale od początku sie nastawiałem na wymiane, bo troszku odswieżą chyba auto, wkońcu poliftowo będzie. I do przednich białych kierunków będzie pasować:)
- nad ringami ciągle myślę.
- "Lusterka" to moja lekka niewiadoma w sumie już teraz. Bo chciałem kupic i nawet elektryczne z kierunkami obadałem.
ale lampy jednak bardzo opływowe a bunia ma troszku takie skośne kształty. Im więcej oglądam tym częsciej mi sie zmieniają poglądy.
Pozdro