kristoff8112 napisał(a):
He he to nie rozczarowanie. Jestem za stary na takie odczucia

No ok a co nie tak z tą felgą ?? Zapewne nie zmieści mi się w nadkolu ?? czy piasta inna ?
Tylne felgi maja zbyt niskie ET.
mani210 napisał(a):
Moda chyba na sukces...Ale czy wszyscy do wszystkich aut musza odrazu montowac czarne kolo aby być "trendi" bo kolega ma czarne to ja tez musze. Czy musimy jak bydlo podazac za stadem?
Mi srebrne byly tez nudne wiec pomalowałem w kolor grafitowy ale dość jaskrawy aby kola nie były zbyt ciemne ale wieczorem juz i tak nie widać a czarnych to juz w ogole by nie bylo widać.
BMW raczej dostrzegło dobry produkt do sprzedazy i mozliwość zarobienia $ bo jakoś do seryjnych aut tego nie pakuja czyli nie koniecznie uwazaja ten zabieg za stosowny. A skoro mozna cos sprzedać i zarobić to dlaczego nie.
Mi osobiście czarne felgi podobaja sie tylko w białych autach utrzymanych w takiej własnie tonacji kolorystycznej czarno - białej.
Np czarne auto na czarnym kole wyglada jak trumna.
Takie moje prywatne zdnie

Wiesz wszystko jest kwestia gustu, czarne felgi wypromowaly firmy aftermarketowe, ludzie zaczeli przemalowywac swoje oryginalne felgi na czarno, aby miec cos podobnego, taniej.
Dobrze wykonany czarny lakier z polyskiem robi potezne wrazenie, tego efektu nie widac jednak na zdjeciach. Sam powielasz tutaj stereotyp o przeznaczeniu takich felg tylko do bialych samochodow, wierz mi, rownie swietnie wygladaja w polaczeniu z niebieskim czy czerwonym/wisniowym nadwoziem (o ile jest pozbawione chromu, kombinacji jest zreszta wiecej). Niektore wzory felg wygladaja duzo lepiej wlasnie w czerni, nadaje im subtelnosci i klasy. Zobacz byle E92 330d
klagosza na naszych felg i powiedz, ze Ci sie nie podoba