BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 8 czerwca 2025, 22:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E46] Jaki Silnik, Wersja, przed czy po Lifcie? I inne...
PostNapisane: 10 lipca 2011, 20:29 
Pierwsze kroki

Lookhashi napisał(a):
Nie lepiej poczytac bo wszystko juz bylo i to nie raz.

dawids20 napisał(a):
[...]temat jest nakierowany na moje indywidualne potrzeby a zamierzam w nim jeszcze nie jedną sprawę poruszyć.

Jak rozumiem wiesz o co chcę jeszcze zapytać i z góry zakładasz, że na forum takie odpowiedzi znajdę?

Po za tym jest tyle przeróżnych odpowiedzi, a każdy pisze coś innego. I wychodzą całkiem inne wersje. Dlatego też chciałbym to wszystko podsumować w tym temacie i dobrać dla mnie odpowiednią wersję.

Po ciągłym przeszukiwaniu internetu, oglądaniu ogłoszeń i samochodów raczej rezygnował bym z wersji Coupe, są znacznie droższe, a bardziej wytłuczone lub powypadkowe...

A o niektórych zagadnieniach jak o różnicach w wersjach przed i po liftowych nie znalazłem oczekiwanych informacji. Gdzieś czytałem, że jakość plastików i ogólnie ich spasowania jest lepsza w wersji po lifcie ale poza tą informacją nie znalazłem więcej takich faktów... Więc proszę o pomoc tutaj, a jak widzę są i tacy którzy nawet nie przeczytają, zarzucają mi spam a sami robią to w większym stopniu w dodatku wogóle nie pomagając...

Nie mam jeszcze wymaganej liczby postów aby zapytać w dziale sprzedawane, więc załączę tutaj, co sądzicie o tym samochodzie, widział ktoś? :
http://moto.allegro.pl/bmw-3-e46-srebrn ... 70543.html
O SMG czytałem dobre opinie, wg. Was warto? Bo z ew. naprawą podobno już gorzej...
EDIT: Odnośnie w/w BM'ki, byłem, oglądałem, ogólnie dosyć ładny, ale co mi się nie spodobało:
tylne lewe nadkole zgnite i nieumiejętnie "zapaprane", rdza wychodzi z pod lakieru dość mocno, rant felgi znacznie obdarty, bodajże lewe drzwi z góry na dół na ranciku zaczynają gnić, bałem się M-pakietu, tył wygląda ładnie, zderzak ma małe zadrapania, natomiast przód wygląda mi na walnięty, maska malowana i lekkie niespasowanie.
Ogólnie 3 właściciel w Polsce, 1 - Gdańsk czy Gdynia, 2 - Bielsko-Biała, 3- Gorlice.
Hehe co mnie rozbawiło, właściciel dziadek ( :szok: ) twierdzi, że to M3, postanowiłem rozwinąć jego tezę i tłumaczę mu, że to nie M-ka i pokazałem kilka aspektów ale On dalej swoje. Natomiast co mnie głównie odrzuciło (nie drzwi, nie nadkole, noo po sprawdzeniu dokładnym może i nie ten przód) ale:
Jest rozpórka (dziadzia twierdzi, że serynie bo to M'ka :P), jest obniżone zawieszenie, jest usportowiony wydech, a to mi wystarczyło, bo widać, że miało auto nie miało lekko. Aha wydaje mi się że jest więcej nastkukane niż 155k km.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1