BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 12:56

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 161  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 19:54 
Witam Wszystkich.
Jestem Adam, żyję sobie w Białymstoku.
Obecnie jeszcze nie mam BMW, ale po sprzedaży obecnego auta, będę rozglądał się za BMW serii 5, rocznikowo 97-99.
Od razu mówię, że prawie nic o marce jeszcze nie wiem, natomiast na "piątkę" choruję od jakiegoś czasu :)
Generalnie będę raczej czytającą osobą na forum, żeby pisać to trzeba coś wiedzieć…
Jedynie nie wiem na jaki silnik się zdecydować, może być i diesel i benzyna. Może ktoś mógłby mi coś doradzić na prywatną wiadomość? Będę mocno wdzięczny. Ale chyba 2,5 Pb będzie najlepszym rozwiązaniem.
Pozdrawiam.
Adam.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 19:09 
i ja witam również ,auto bmw e36 coupe 1.8 is kupiłem powiem całkiem przypadkowo od dobrego znajomego ,dodam że jeszcze robię prawko ale u nas w małym miescie znam tutejszą policję więc można pośmigać :D a aucie mogę powiedzieć narazie niewiele oprócz tego że pięknie wygląda i jest świetnie utrzymane jak na rocznik 1993 trudno uwierzyć że ma tyle lat a co do prowodzenia hmmm.. boskoo :D:D jak przesiadam się do punto z L na dachu to jestem smutny jak siadam za stery BMW to radosny :D:D

Pozdrawiaam ps.napiszcie jak możecie na jakie elementy auta trzeba często zwracać uwagę żeby uniknąć poważnej awarii

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 20:53 
Witam mam na imie Tomek niedawno kupilem sobie BMW E-34 520 nie wiele wiem o tych autach ale mam nadzieje ze bedziecie mi z pomoca chetnie przujme kazda rade

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 21:56 
podobnie jak poprzednik nazywam sie Tomek, tylko,że ja od 3 dni jestem szcześliwym posiadaczem e30 320i !
Kupiłem go od kolegi z osiedla. Jest świetnie utrzymany, mam wszystkie papiery i wszystko o Nim wiem!
Auto niesamowicie sie prowadzi. Do tej pory miałem do czynienia tylko z francuzami i powiem tyle... nic nie umywa się do tego poczciwego 18latka :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 23:16 
Zacna persona forum

Witam wszystkich tych których nie witałem bo dawno w tym temacie nie pisałem :hyhy:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2007, 16:31 
Witam wszystkich.Jestem MadziaWU-obecna takze na www.bmwm.beep.pl
Zajmuje sie czynnie tuningiem i motoryzacja,bylam sedzia faktu na Rajdach Magnolii.Interesuje sie sztuka,wyzej wspomnianym hoplem-to moja milosc,lubie poezje,muzyke,Japonie.. Mam pasje zycia.Wiecej mozna przeczytac w zakladce 'o mnie' w moim profilu jest strona www. Narazie mam motor,ale zbieram na bmw,moze e36.Sie zobaczy :cwaniak: Poki co-pozdrawiam wszystkich cieplo :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2007, 18:09 
Uzależniony od forum :)

Witam wszystkich nowych użytkowników. Zapraszamy do częstego pisania, marudzenia, pytania. Pamiętajcie że każdy z nas kiedyś nic nie wiedział o marce :)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2007, 12:14 
Pierwsze kroki

Witam wszystkich mam na imie Magda znana raczej z Łodzkich forów jako Mpowergirl,:P obecnie ucze się w Cambridge-UK,(ale bardzo czesto w PL jestem)kocham motoryzacje ale nie bierne przeglądanie forów a uczestnicznie w spocikach, streetach killach na ulicach :) siedzenie godzinami w garazu dłubanie przy autkach mmm kocham w przyszłosci moze bedziecie mieli pozytek ze mnie bo wybieram sie na projektowanie samochodów
w tym roku podjełam współprace z ekipą streetracingmani'i i wraz z nimi organizujemy w tym roku w PL KOE :)
pozdrawiam serdecznie rowniez zapraszam zainteresowanych do poczytania na mojej stronce
Mpower z Wami :super:

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 12:49 
Częsty bywalec

Wygląda na to, że przeoczyłem topic:)

Witam wszystkich serdecznie.
Mam na imię Robert, moja pasja to srebrne bmw e36 coupe, które zreszta posiadam:)

Dzięki za zaproszenie od Kyo:)

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 20:45 
Częsty bywalec

Moje BMW: E 36
Kod silnika: M52 B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=56580
Witam wszystkich. Mam na imie Piotruś :d. Lubie pluszowe misie, tylny naped iiiii a no tak BMW :D.

Btw . Ja bym im bana za to dal na tydzien hehe.

Tytuł: witam
PostNapisane: 9 czerwca 2007, 15:40 
witam jestem tu nowy na tym forum nazywam sie pawel i obecnie mieszkam w glasgow(szkocja):pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2007, 22:25 
Pierwsze kroki

Witam
Mam na imię Paweł i Becię mam już trzeci rok, drugą od miesiąca :)
W planach zmiany - marzy się e38
Pozdrowienia dla wszystkich fanów marki.

Tytuł:
PostNapisane: 11 czerwca 2007, 21:33 
Forumowicz

Hej,
nowicjusz całkowicie, zarówno jeśli chodzi o BMW jak i samochody (ten będzie pierwszy) wita wszystkich.
Bumy jeszcze nie posiadam ale na dniach mam nadzieję będzie (szykuję się do 320i e36, tylko muszę znaleźć tego czego szukam, bo pieniążki na nia już są).
Pozdrawiam wszystkich :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 czerwca 2007, 21:48 
Forumowicz

Moje BMW: 2xe46
Witam wszytkich forumowiczy i klubowiczy
Na imie mam Damian ale wszytscy nazywaja mnie Gradz. Dostalem zaproszene od Kucharza na Wasze forum za co dziekuje i pozdrawiam.
Od niedawna jestem posiadaczem czarnego e30 cabrio ze SWAPem na silnik z e36 2,5l. podobno 192 konie bez vanosa. (zdjecia w najblizszym czasie)
Moja pasja to motoryzacja, tuning (ale tylko w dobrym Germen stajlu :) ) Jestem aktywnym członkiem klubu Tuning Club Siedlce www.tcs.null.pl .
Moje hobby po godzinach pracy prócz motoryzacji to zabawa w mała "reklame' - robienie naklejek, gadzetów klubowych, reklam itp.
A pracuje w całkeim innej branzy- telefonicznej.
Generlanie to chyba tyle o sobie na poczatek.
Jeszcze raz pozdrawiam wszytskich uzykowników, czytelnieków i klubowiczy tego zacnego forum.

Pozdraiwam Grądz

Tytuł:
PostNapisane: 13 czerwca 2007, 10:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Witam wszystkich nowych użytkowników :]

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 15 czerwca 2007, 18:54 
No to czas chyba sie przywitać.
Mam na imie Tomek jeżdże do tej pory MB 190D i chyba nie sprzedam tego autka 500tyś.km. przejechane a tylko leje i jeżdże coś pięknego tylko klimy brak.
Od jakiegoś czasu zastanawiałem nad nowszym autemi padło na 530D 2000r.( będzie w połowie lipca) mam nadzieje że będzie równie niezawodna.
Jestem za śląska zajmuje się klimatyzacją ( pomieszczeń , nie samochodów)
jak bedzię bmka to licze na jakiś spocik.

pozdrowienia dla wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 16 czerwca 2007, 09:54 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e60
Kod silnika: w planach
Witam!
Jestem nowym uzytkownikiem. Mam 18 lat, prawo jazdy kat. B zdane 2 tyg temu.. za tydzien egzamin na kat. A ;)
Nie mam jeszcze zadnego samochodu (czyt. BMW). Planuje sobie kupic BMW e36 316/318 w wakacje (chyba dobry wybor jak na 1 samochod ?!). Nie mam doswiadczenia z samochodami, wiec zapraszam do mojego tematu: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t ... ac159ef3f9 Prosze o pomoc przy zakupie BMW.. gdzie moge sie dowiedziec o tym wiecej, jesli nie tutaj ?! ;)
POZDRO!

Tytuł:
PostNapisane: 18 czerwca 2007, 02:36 
Pierwsze kroki

Moje BMW: Corvette C4 LS7
Witam wszystkich. :hurra: Mam na imie Kuba i posiadam BMW E39 530d. :P
Jest to moje pierwsze BMW i powiem jedno POEZJA :padam:
Mam nadzieję, że poszerzę tutaj swoją wiedzę na temat tych wspaniałych aut. :ok:
Pozdrawiam :super:

Tytuł:
PostNapisane: 18 czerwca 2007, 15:40 
Hola!

Mam na imię Fryderyk, mam 20 lat, w stałym związku z moją E36 od 16 lat:)
odkąd pamiętam cokolwiek, moje zainteresowania to wędkarstwo (na którym zjadłem zęby) no i motoryzacja, w szczególności BMW.
Pochodzę z pomorza środkowego, obecnie studiuję w na Politechnice w Warszawie mechanikę i budowe maszyn na wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych.

Jak na fana monachijskiej marki przystało, uwielbiam Paulanera :)

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 18 czerwca 2007, 21:51 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Witam :)
wkońcu ktoś z okolic :ok:

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 161  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1