Po pozbyciu sie mojej zmory, czyli Vectry CDTI postanowilem kupic cos solidniejszego z dobrym wykonczeniem we wnetrzu. Mialo byc BMW e39 albo e46 i do tego z rzedowa 6 bo nie chcialem juz diesla. Obejrzalem kilka zadbanych "igiel" z alledrogo, ale wszystko to ulepy ze szpachli. Wiedzialem, ze bede musial jechac do Niemcowni zeby cos fajnego trafic. Miedzy czasie moj znajomy mial do sprzedania wlasnie w203. Auto jest z Augsburga. Serwisowane bylo przez niego (jest machnikiem w serwisie Merca) do samego konca. Mialo kilka wad takich jak np odpryski na masce po kamczkach i przerysowany zderzak (pomimo czujnika parkowania!!) Najwiekszym natomiast jego plusem byl przebieg, ktory byl bardzo maly jak na Niemieckie warunki (160tys). Pojechalem, przejechalem sie i kupilem. Tanio nie bylo, ale auto jest zadbane.
Z wypasow jest:
Czujnik parkowania tyl+przod
Fotel pompowany
Podgrzewane fotele
Tempomat i to chyba tyle...
Narazie wszystko jest brudne po podrozy, ale obiecuje jakas galerie z prawdziwego zdarzenia jak go dopucuje. Na pierwszy ogien poszla wymiana oleju w skrzyni jeszcze w ASO w DE, bo udalo sie to zrobic po kosztach oleju i filtra. W PL w czasie zalatwiania akcyzy malowana byla maska i zderzak, zeby sie juz nie meczyc z lakierem. Teraz jeszcze na dniach czekaja mnie tracze i klocki, ale to juz zrobie sam.
Mody? Na bank bede cos kombinowal z xenonem bo w poprzednim aucie mialem skretne z doswietalniem zakretow i h7 z merca mi nie wystarcza a poza tym sama lampa brzydko wyglada. Jest tez pare gadgetow we wnetrzu ktore moge zalozyc... moze jakies felgi na przyszly sezon.
A tu kilka brzydkich fotek ENJOY

Uploaded with
ImageShack.us