BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 14:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 691 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: KALENDARZ BMW-SPORT 2012
PostNapisane: 30 września 2011, 10:28 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
matti84 napisał(a):
Ciekawe tylko czy będę mógł ten kalendarz zamówić skoro takie podejście do sprawy jest

Tak, jak wpisałem ograniczenie nie wynika ze złej woli, ale z konieczności. Mimo tego że niewielka liczba osób nie zagłosuje, całkowicie zostaje wyeliminowany problem oddawania głosów z pustych kont.
Osoby które mają swój wkład w forum (ktoś kto tylko czyta przez np 2 lata, niestety wielkiego wkładu nie ma) - czyli te 40 postów - zostają premiowane w postaci możliwości oddania głosu.
Taki + za aktywność.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 30 września 2011, 10:44 
Częsty bywalec

Moje BMW: BMW E91
Kyokushin, :ok: Fajny robal!!! ;)

PostNapisane: 30 września 2011, 10:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 123d 850 F10
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0
piotrek200411 napisał(a):
W tym roku na poprawki już za późno ale w przyszłym warto pomyśleć nad wstępną selekcją zdjęć.

popieram, to kalendarz BMW a nie Playboy, bo jak playboya to dziewczynki powinny zdjąć odzież

To tez nie jest dobre wyjście, są użytkownicy zarejestrowani od dłuższego czasu którzy mają mało postów, a to że nie nabijają ich na siłę pisząc głupoty to chyba dobrze.

ale nie brali tez czynnego udzialu,

PostNapisane: 30 września 2011, 10:58 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e91
ani jednej 1er.

szkoda że przegapiłem

Moja była gruba 330cd
Moja była niebylejaka 530d

PostNapisane: 30 września 2011, 11:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 123d 850 F10
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0
darcyn napisał(a):
szkoda że przegapiłem

ja tez: 1er, Z4///M:(

PostNapisane: 30 września 2011, 11:40 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46Coupe E63Coupe
Kod silnika: M54B30 M57D30TU
Artur_BMW napisał(a):
Jestem troche nie w temacie...rano wchodze i sonda jest. a teraz wracam z pracy i sondy nie ma ....Ona jeszcze istnieje czy u mnie jej poprostu nie ma ??
"

jak to nie ma???

przewin jakakolwiek strone forum do gory i kliknij na czerwone literki

wszytsko dizala.

moze byly jakies problemy techniczne rano :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/

!!! Kalendarz BMW Sport 2012 - Ankieta 1-50 !!
!!! Kalendarz BMW Sport 2012 - Ankieta 51-n !!

Silver Queen
White Lady

"No Replacement for Displacement... "

PostNapisane: 30 września 2011, 11:46 
Przyjaciel forum

starscream,przeczytaj wcześniejsze posty to będziesz wiedział o co chodzi :P

PostNapisane: 30 września 2011, 11:56 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46
Kod silnika: M57n
Cześć, na forum jestem od dłuższego czasu i przeczytałam większość postów. Wasza decyzja odnośnie wymaganych 40 postów jest niesłuszna. Jestem kobietą i nie wypowiadam się w kwestii mechaniki ponieważ nikt mnie nie posłucha, co nie oznacza że nie posiadam na ten temat wiedzy, BMW posiadam od ponad 3 lat. Chciała bym mieć mozliwośc oddania głosów na foto z kalendarza jak i każdy inny zarejestrowany użytkownik. Może warto pomyśleć nad zablokowaniem osób które zarejestrowały się przez ostatni miesiąc.

Pozdrawiam wszystkich nie mających głosu. Magda :)

PostNapisane: 30 września 2011, 12:04 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
magda napisał(a):
Cześć, na forum jestem od dłuższego czasu i przeczytałam większość postów. Wasza decyzja odnośnie wymaganych 40 postów jest niesłuszna. Jestem kobietą i nie wypowiadam się w kwestii mechaniki ponieważ nikt mnie nie posłucha, co nie oznacza że nie posiadam na ten temat wiedzy, BMW posiadam od ponad 3 lat. Chciała bym mieć mozliwośc oddania głosów na foto z kalendarza jak i każdy inny zarejestrowany użytkownik. Może warto pomyśleć nad zablokowaniem osób które zarejestrowały się przez ostatni miesiąc.

Piszesz jak by na forum była tylko mechanika... Mogłaś śmiało wypowiadać się w kwestiach estetycznych i w wielu innych tematach niemechanicznych. A w ogóle o czym mowa jak nawet nie potrafiłaś znaleźć odpowiedniego tematu i się przywitać :zdegustowany: Decyzja jest w pełni słuszna. To najmniejsze zło.

PostNapisane: 30 września 2011, 12:10 
Specjalista

Moje BMW: E46
Kod silnika: M57N++
Garaż: E36 TURBO
E46 330D ++ FL
E91 320D
magda napisał(a):
Jestem kobietą i nie wypowiadam się w kwestii mechaniki ponieważ nikt mnie nie posłucha, co nie oznacza że nie posiadam na ten temat wiedzy, BMW posiadam od ponad 3 lat. Chciała bym mieć mozliwośc oddania głosów na foto z kalendarza jak i każdy inny zarejestrowany użytkownik.

No i widzicie Panowie, kobieta chce głosować na wasze samochody i nie może. :(

Brawo Magda , nie każda kobieta odważyła by się napisać swój 1 post właśnie w tej kwestii.

StreetFire7 napisał(a):
Piszesz jak by na forum była tylko mechanika... Mogłaś śmiało wypowiadać się w kwestiach estetycznych i w wielu innych tematach niemechanicznych. A w ogóle o czym mowa jak nawet nie potrafiłaś znaleźć odpowiedniego tematu i się przywitać :zdegustowany: Decyzja jest w pełni słuszna. To najmniejsze zło.

Może jest nieśmiała, albo boi się ,że na nią nakrzyczycie ;) i z pewnością wie gdzie się przywitać skoro znalazła watek o kalendarzu.

PostNapisane: 30 września 2011, 12:27 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Tak, jeden post od kwietnia :) Ale damy radę ;)

Magda - Jeżeli bardzo chcesz oddać głos, zapraszam do działu galeria lub pogawędki abyś mogła się lepiej poznać z naszą społecznością.

Głosowanie będzie trwało jeszcze dwa tygodnie, tak więc masz jeszcze dwa tygodnie aby zdobyć 39 postów. Możesz użyć kobiecego zmysłu estetyki by dodać kilka słów od siebie oceniając auta kolegów (jest tu ich wielu), możesz rzucić jakąś śmieszną anegdotkę do działu humor, przedstawić się (jak umieścisz swoje zdjęcie, gwarantuję że będziesz miała o czym rozmawiać z nowymi kolegami) w pogawędkach lub po prostu z nami pogaworzyć. :ok:

Jeżeli nie masz na to ochoty - trudno :(

magda napisał(a):
Może warto pomyśleć nad zablokowaniem osób które zarejestrowały się przez ostatni miesiąc.

Obawiam się że było by to bardzo niesprawiedliwe, w stosunku do osób które co prawda są krótko, ale bardzo aktywnie uczestniczą w życiu forum :(

PostNapisane: 30 września 2011, 13:03 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Może jest nieśmiała, albo boi się ,że na nią nakrzyczycie i z pewnością wie gdzie się przywitać skoro znalazła watek o kalendarzu.

Może... A może wypowiadajmy się tylko za siebie?

PostNapisane: 30 września 2011, 19:25 
Specjalista

Moje BMW: F07 535dx
Kod silnika: n57
Panowie, z Magdą znamy się sporo czasu. Wiem że śledzi forum. Mogę zapewnić że temat BMW ogarnia całkiem całkiem. Nie boję się powiedzieć że nie jednego forumowego spamera zagięła by w wielu tematach.
Śmiga leciutko zwieśniaczoną E36 ale auto jest do uratowania i z tego co wiem powoli swojego furaka doprowadza do godnego uwagi wyglądu.

Namawiałem ją na galerię i myślę że w końcu się zdecyduje.

Magdo ;) Tak jak sugerował Kyokushin, zapraszam do galerii ,w ciągu jednego wieczoru zrobisz bez problemu 40 postów.
Możesz zacząć np. od mojej galerii. Wiem że pocisz się na widok mojej cudnej niuni. Więc bez skrępowania możesz uwolnić swoją opinię. :hyhy:

Pozdrawiam Krzysiek

PostNapisane: 30 września 2011, 19:46 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E34 524TD
Kod silnika: M21
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=100587
Ja chciałem się dowiedzieć jak jest np w moim przypadku - zagłosowałem jeszcze jak ankieta była otwarta, teraz jest już dla mnie zablokowana ponieważ nie mam dostatecznej liczby postów. Teraz moje pytanie - czy moje oddane głosy są ważne czy muszę nabić odpowiednią liczbę postów i głosować jeszcze raz?
Swoją drogą popieram forumowiczów którzy krytykują zdjęcie Sylwii - temat zdjęć brzmiał JASNO! I takie zdjęcia powinny być eliminowane przy zgłoszeniach.
Druga sprawa - regulamin odnośnie kalendarza powinien być ustalony wcześniej i przestrzegany - a nie zmieniać go po jakimś czasie :(
No nic - zostaję tylko nabijanie postów i śledzenie rozwoju wydarzeń :super:
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów :hyhy:

Obrazek

PostNapisane: 30 września 2011, 21:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Gtv
chyba są ważne, bo ankieta zmieniła tylko "miejsce pobytu" także co sie stało to zostało.

Cola napisał(a):
No nic - zostaję tylko nabijanie postów i śledzenie rozwoju wydarzeń

sztuczne i ordynarne typowe nabijanie postów bedzie z pewnością wychwycone i "uziemione" :cwaniak:

PostNapisane: 30 września 2011, 21:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: *
Kod silnika: *
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147922
Cola, nie ma czegoś takiego, jak regulamin kalendarza. Są ramy czasowe, wymagania techniczne, a o reszcie decydują forumowicze. Mogę zrobić ankietę, czy ludzie wolą demokratycznie brać udział w głosowaniu czy mieć narzucony wygląd kalendarza, ale chyba znam od razu odpowiedź na te pytanie.

Gdyby zdjęcia miały być eliminowane to mielibyście już gotowe 12/24 zdjęcia w tym momencie i żadna sonda nie byłaby potrzebna.

Powstrzymajcie nieco swoją krytykę, o wielu zdjęciach ludzie też nie myślą pozytywnie, ale to nie jest powód do tego, żeby ludzi obrażać. Sporadyczne krytyczne głosy (co więcej - są to w ogromnej większości głosy "nowych") i tak mają przeciw sobie 102 głosy "za".

MaTiMa, :super:

PostNapisane: 30 września 2011, 21:52 
Pierwsze kroki

No to się uaktywniam :) celem nadrobienia i zapracowania na możliwość oddania głosów.

PostNapisane: 30 września 2011, 22:51 
Forumowicz

Moje BMW: ST FR
Kod silnika: ACT
Garaż: Była Beta
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=105035
Jest Leon 3 ST FR
Będzie ...
Nauczony doświadczeniem z innego forum powiem tak:

przestańcie piep... przysyłajcie zdjęcia, głosujcie i zróbcie dobry kalendarz, z dużą ilością fajnych zdjęć.
( I tak ktoś jeden pewnie będzie musiał ogarnąć ostateczny projekt. Zapewne będzie to osoba o jakimś tam doświadczeniu, więc wybierze co najlepsze).

Wprowadzenie dużych wymagań/wyłaczeń spowoduje to, że w przyszłym roku do wyboru będzie 5 zdjęć i ... po kalendarzu.

PostNapisane: 1 października 2011, 00:43 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46
Kod silnika: M47
powie mi ktoś dlaczego nie mogę oglądać sondy, nawet wszystkich głosów jeszcze nie oddałem :kwasny: wyskakuje mi coś takiego
"Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział." a jestem zalogowany

PostNapisane: 1 października 2011, 00:51 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E21 323iA Baur
Kod silnika: M20B23
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=103054
soolek napisał(a):
Nauczony doświadczeniem z innego forum powiem tak:

przestańcie piep... przysyłajcie zdjęcia, głosujcie i zróbcie dobry kalendarz, z dużą ilością fajnych zdjęć.
( I tak ktoś jeden pewnie będzie musiał ogarnąć ostateczny projekt. Zapewne będzie to osoba o jakimś tam doświadczeniu, więc wybierze co najlepsze).

Wprowadzenie dużych wymagań/wyłaczeń spowoduje to, że w przyszłym roku do wyboru będzie 5 zdjęć i ... po kalendarzu.

I to jest głos rozsądku ... Co będzie to będzie, może i być dziewczyna zaslaniajaca swoimi walorami pól autka, przynajmniej jest ładna to i miesiąc zaliczyć do udanych .. Trzeba będzie :super:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 691 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1