ja tam nie wiem, jak cos mi sie nie podoba to mowie, a nie slodze, ze niebieskie ledy sa takie czadowe
jak robie wioche to tez chce zeby ktos powiedzial mi to w twarz, a tu w twarz slodko, za plecami smarowanie
musze przyznac, ze na e90post pocisneli mi raz dosc mocno- 19' i brak gleby- fakt, auto wygladalo wtedy jak wrangler, o czym dowiedzialem sie z kazdego jednego postu
kilka innych bezgusci takze spotkalo sie z krytyka, jednak duzo mniej bolesna niz u nas.
wlasnie podlaczylem glosniki, 9 dni poswieconego wolnego czasu, lacznie z niedziela i jest efekt
dzieki specjalnie customowo zabudowanym sykom czuje sie jakby mnie ktos gitara po gebie walil, dziwiek jest fenomenalny, choc przy zglosnieniu czuc, ze brakuje tych 3cm w rozmiarze glosnika, no ale w e90 nic innego nie da sie zrobic.
udowodnilem burakom z bmwklub ze ich wiesniackie glosniki dedykowane za 1600zl za 4 glosniki sa nic nie warte.
po podliczeniu (wzmacniacz wycenilem na 200zl, stare prochno, napewno nie jest wart wiecej) wyszlo mi 800zl bez robocizny, w tym: obudowy na syki ktore malo jakie e90 posiada, ponad 10metrow maty ktora zostala bardzo uczciwie wykorzystana, kable, wzmacniacz, glosniki, dystanse.
nie policzylem browarow potrzebnych do pracy, wlicze sobie w koszta.
teraz jeszcze poskladac ten caly bajzel- poprzykrecac komputery, plastiki, uszczelki itd, moze jutro sie wyrobie, takze 10dni...
mysle, ze wato dodac iz jest kompletnym laikiem w tym temacie, kazda rzecz przyjmowalem od podstaw, wszytsko bylo dla mnie nowoscia
mysle, ze teraz 2 dni robocze by wystarczyly dla jednej osoby, napewno nie mniej, ja poswiecalem ok 2- 3h dziennie
ale i tak fachowiec nie dal by rady zrobic tego w ciagu jednego dnia.