robertbmw napisał(a):
Czarny_simr napisał:Cytuj:
ja tak ^^
Gdy już będzie to możliwe i z własnych chęci będziesz zamierzał przystąpić do członkowstwa w klubie akceptując regulamin rekrutacyjny, to będziesz miał tak ową szansę na zaspokojenie swojej ciekawości
Mam jednak nadzieję, że ciekawość poruszanych tam "tajemniczych tematów" nie jest jedynym powodem, by zostać członkiem klubu
Wybacz, że napiszę to w tym wątku, ale moje spostrzeżenia ilości userów na forum w stosunku do wyświetleń samego regulaminu tego forum, nie świadczą dobrze o interesowaniu i dostosowaniu się do zasad w nim zawartych, a przecież każdy kto rejestruje się na tym forum, akceptuje warunki regulaminu forum, lecz większość z całego grona nawet nie wie, że tak owe są i jak brzmią w swej treści.
Nie odbieraj tego, jako że dotyczy Ciebie, bo nie ma możliwości sprawdzenia, kto zapoznał się z treścią regulaminu, a kto nie. Jednakże ten stan rzeczy jest dla mnie smutnym zjawiskiem.

Wiem i nie boiorę tego do siebie:P Mniej lub bardziej jestem obyty z takimi sytuacjami i zdaje sobie sprawę, że po 1. wszsycy to tamto klub fajnie itd. ale jak przyjdzie co do czego , to wszystko be, admini be, szefowie klubu to egoisci itd., a sami nic nie zrobią.
Tak więc oczywiste jest, że całe forum nie będzie brało aktywnego udziału i w wielu sytuacjach pewnie nie będą chcieli wnieść czegokolwiek od siebie. Aczkowlwiek napewno się znajdą ludzie, którzy będą chceli czynnie brać w tym udział, dać część siebie, by współtworzyć coś.
If you know what I mean