widze ze czas skomentowac
do 7ki- 4900zl prawdopodobnie najlepsza na rynku.u pana ktorego polecil KotSylwester,moge dac namiary jesli chcesz.
do Jacka BMW- przy moim przebiegu rocznym zostanie mi 7500 zl w kieszeni,po jakis 2 - 3 latach planuje sprzedac swoj woz i kupic cos nowszego,policz sobie ile mi zostanie po 3 latach.... Ja bede latal na 98,placil majatek za paliwo jezdzil do bmw na przeglady i dbal a jakis pajac kupi ode mnie i albo zajezdzi albo sie owinie o drzewo czy latarnie,wiec po co?Nie spalam sie,bardzo lubie ten woz ale bez przesady to tylko rzecz nabyta.Chcesz oszczedzac na dieslu?ok,paliwko po ile?Prawie po 4 zl?no dobra po 3,8,ile spali diesel 3.0?Niech bedzie ze 8l przy jezdzie jak emeryt,to ile wyjdzie?30 zl,troche ponad?A jak chce przycisnac to ile?Powiedzmy ze spali 10,prawie 40zl,to w takim razie gdzie oszczednosc?Teraz mi wychodzi 20-22 zl za sto a wychodzilo 45-50zl na benzynce,juz rozumiesz?
Do Przemka- Ja tez w sumie nie za bardzo kocham gaz,powiem tez ze puscilem dzis totka,jak zgarne 12 baniek to obiecuje ze bede mial taki sam stosunek do gazowni jak ty,a na razie za 3 lata bede mial okolo 20tys zl zeby sobie dolozyc do nastepnej frurki
Do Dixiego - ja mam zupelnie inna instalke niz Biały,duzo wieksze wtryskiwacze i po pierwsze nie zemiscily by sie pod plastikiem,a po drugie wtryskiwacze musza byc w pionie a nie moga lezec,mam wszystko ladnie zamontowane,nic nie jest luzem,wszystkie kable od pradu i kompa w ladnych plastikowych oplotach,wszystko dla mnie jest git i naprawde nie nazekam,gosc naprawde wytlumaczyl mi wszystko doladnie i mu zaufalem,jak na razie wszystko ok,na szczescie nie mam przeszklonej maski wiec codziennie mi setki osob nie zagladaja pod maske jak np w ferrari
Do Kucharza- tak dokladnie taka instalacja jak napisales,a co do tego czy by to zrobil lepiej,to co masz na mysli?Oprocz tego ze wtryskiwacze sa na wierzchu to do czegos chcialbys sie jeszcze przyczepic?Mam nadzieje ze bedzie okazja to z checia otworze maseczke i sobie popatrzysz bo moim zdaniem jest ok.