BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 12:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: MB VITO czy Vw T4
PostNapisane: 10 października 2011, 12:13 
Forumowicz

Moje BMW: e46T
Kod silnika: m57+
Polecam T4 w wersji 1,9TD. Miałem takie w firmie z 1999r. Robiło za wół roboczy. 400Tys zrobione w 5 lat. Buda była bezwypadkowa to tylko rdza zżerała rynienki pod oknami oraz miejsca obok wlewu paliwa, tak było ok. Auto po wypełnieniu swojego zadania zostało sprzedane do komisu, gdzie zostało odmalowane i sprzedane jako serwisowane o przebiegu 200 tys. i z tym jest największy problem, takiego auta z oryginalnym przebiegiem nie da się kupić w Polscez pozostaje wyjazd do zachodnich sąsiadów. Spalanie 6-8L. Rozrząd częsci ok 700zł. Polecam auto w 100%. Powiem szczerze dużo przeszło i nigdy nie rozsypało się na środku drogi, nawet po wyrwaniu łapy od skrzyni biegów dojechał na 3 biegach ponad 100km bezpiecznie do domu :) Następca T4 było T5 w wersji 2.5tdi, po awari skrzyni biegów i 2 wizytach w serwisie w przeciągu roku od zakupu zostało zamienione na Craftera (100kw) i to auto również polecam w 100% :) Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 10 października 2011, 15:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 535i 2002r.
Kod silnika: M62B35
godzio napisał(a):
Polecam T4 w wersji 1,9TD. Miałem takie w firmie z 1999r. Robiło za wół roboczy. 400Tys zrobione w 5 lat. Buda była bezwypadkowa to tylko rdza zżerała rynienki pod oknami oraz miejsca obok wlewu paliwa, tak było ok. Auto po wypełnieniu swojego zadania zostało sprzedane do komisu, gdzie zostało odmalowane i sprzedane jako serwisowane o przebiegu 200 tys. i z tym jest największy problem, takiego auta z oryginalnym przebiegiem nie da się kupić w Polscez pozostaje wyjazd do zachodnich sąsiadów. Spalanie 6-8L. Rozrząd częsci ok 700zł. Polecam auto w 100%. Powiem szczerze dużo przeszło i nigdy nie rozsypało się na środku drogi, nawet po wyrwaniu łapy od skrzyni biegów dojechał na 3 biegach ponad 100km bezpiecznie do domu :) Następca T4 było T5 w wersji 2.5tdi, po awari skrzyni biegów i 2 wizytach w serwisie w przeciągu roku od zakupu zostało zamienione na Craftera (100kw) i to auto również polecam w 100% :) Pozdrawiam

Posiadamy T5 2.5 TDI 131 koni DOKA. Auto mamy od 3 lat. Na te chwile ma 30tys. km. Na razie z autem się nic nie dzieje i rwie do przodu że aż miło. Posiadamy również T5 1.9 TDI 105 koni DOKA. Auto przede wszystkim ekonomiczne. Nie powiem ile pali bo nikt tego nie liczy ale tankujemy go rzadko. Jedyny minus to niestety ale czasami brakuje mocy. Od niedawna jeszcze jest Citroen Jumper DOKA 3.0 HDI 160 koni. Na te chwile nic nie powiem o nim bo ma dopiero 800km przejechane.

FIAT 126p 89r. SWAP 1.2 MPI SZARY OSLO ---> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=117258&p=1443592#p1443592

viewtopic.php?f=6&t=130515

PostNapisane: 11 października 2011, 18:23 
Uzależniony od forum :)

Kod silnika: BCY+
T4... :)

PostNapisane: 11 października 2011, 20:37 
Częsty bywalec

Moje BMW: E60 530d
Kod silnika: M572N
Kupuj t4 2.5 tdi 102 lub 150 km.Chlopaki jezdza na trasy co tydzien do polski i zpowrotem bez wiekszych awari wyjatki sie zdazaja,ale przebiegi w niektorych egzemplarzach kolo banki :ok: Pare chlopakow mialo vito ale szybko sie na carawelle poprzezucali,Te auta sa sprawdzone i warto kupic na wola zarabiajacego na siebie :rotfl:
pozdro

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1