hiehie fajny temat. wpadam - lukam kiedy wystartował temat! - myślę sobie ... "kurcze, musi być fajna Beata jak tyle komentarzy"

a tak w ogóle to ... Szymeek - Nie wiem dlaczego sie złościsz. Przecież sam napisałeś ...
Szymeek napisał(a):
Komentować, pisać swoje sugestie, krytykować Zależy mi na waszej opinii.
No nie wiem możę myślałeś, że każdy kto kupi bmw i wrzuci na forum to zostanie oficjalnie przez wszystkich powitany i zaproszony na zlot? Wiadomo, że nie każdemu się podoba to co robisz z buńką i wyraża swoją opinie. A, że sam dałeś przyzwolenie na zbesztanie jej to "wuualaaa" (sorki za mój francuski

)
a jeżeli chodzi o auto to wcale nie chcę cie obrażać bo sam nie mam idealnej buńki i pare osób już to stwierdziło. Ale jeżeli chodzi o twoją to -
- Tłumik faktycznie wydaje się być odrobinę krzywo zamontowany i wystaje jak "dla mnie" trochę za bardzo. Podoba ci się ok! nie rób już nic z nim. Ale mógłby tłumikarz go lekko schować
- sprawa żarówek to sprawa indywidualna - chcesz niebieskie czy fioletowe to takie masz. Moim zdaniem to i tak widać tylko jak zapalisz lampy.
- Naklejka na szybce - a niech sobie jest - kiedyś ci się znudzi i sam ją sciągniesz - mi się osobiście nie podoba ale widziałem gorsze. Przynajmniej nie jest różowa i nie ma napisu M3 POWER
- Felgi to też sprawa indywiudalna - podobają ci się? OK! też widziałem gorsze - to sprawa gustu.
Chińskie czy nie chińskie - nie będziesz wariował to nie powinno być źle, a z resztą nie ma czym - bo m52 nie masz:)
- Ale jeżeli chodzi o ten malunek na oponach to Ci powiem, że masakra ... naprawdę. Rozpuszczalnik i łycha do zmywania i będzie o niebo lepiej

aaaa i najważniejsze - pokaż środek - nie lubie jak sie pokazuje auto tylko od zewnątrz - jak kierujesz to nie siedzisz na masce chyba nie?

pozdros