MaTiMa napisał(a):
bieły kolorek szybko sie dobrudzi

sirek napisał(a):
Ciekawy mod
Prezesie aczkolwiek kółka te brudzić sie będą często .

..........
wiec tak- mialem biale auto, srebrne i czarne trzy- czarny najgorszy (stalowki), potem bialy (moje) i najwygodniejszy srebrny (to co zostalo wypiaskowane) wiec moze nie bedzie az tak najgorzej, choc bloto itd... no zobaczymy
StreetFire7 napisał(a):
Nieźle, ale spodziewałem się lepszego efektu.
przyznam... ze wlasnie tego sie spodziewalem, felgi choc mi sie podobaja- to uznawane sa za najbrzydsze kola na swiecie, taka poprawe uznaje za sukces
Maksss napisał(a):
Ciekawa zmiana

Zawsze to coś innego

Nawoskuj dobrze splittery przed zimą, żeby sól ich nie zjadła

innego- wlasnie, to wazne slowo
splittery na zime sciagam, za droga zabawa na zime i zbyt ryzykowna w moich stronach, okleje je folia, zeby odpryski im az tak duzej krzywde nie narobily
jak narazie to wywoskowalem dokladnie felgi z kazdej strony woskiem od Ciebie, zeby syf az tak szybko sie nie przyczepil
polonez napisał(a):
na tyle jest jakiś dystans?
cfaniaku
jest, ale tylko 5mm, zaluje, bo mialem 13, na breytonach nie dalo rady jezdzic, wiec stoczylem, odpadlo centrowanie i strasznie bije teraz, sa do wyrzucenia, zaluje, ze w nim grzebalem, na zime bylby w sam raz, jest tam jeszcze sporo miejsca, ale z drugiej strony nie bedzie mi rzucac syfem po lakierze
PatrykK napisał(a):
Dobra dziunia w bialych kozaczkach

to adidaski, wygodne i mieciutkie, a moze kozaki tez takie sa... musze sprawdzic
dziekuje za mile komentarze, nie mile zostaly usuniete
zart
wpadlem na pomysl- zrobic na przedniej prawej feldze tak od polowy 3 czrne paski tasma izolacyjna, jak na adidaski przystalo, bedzie wiocha?
lub pajeczyne sharpiem, mniej wiecej w taki sposob

czy zostawic