bafi, nadrobiłem zaległości i przeczytałem temat od początku drugiej strony

Kwestia felg, którymi jesteś zainteresowany. Cena jak dla mnie jest bardzo duża. Dla przykładu...
Jak miałem jeszcze srebrne e46, a więc ponad rok temu, kupiłem takie 15-stki w świetnym stanie z oponami z bieżnikiem ponad 6mm. za... 570 zł. z... wliczonym kurierem. Jestem osobą pedantyczną i kwestia wizualna, jeśli jest kiepska to mnie strasznie drażni. Kupując cokolwiek na allegro, zawsze zadaję mnóstwo pytań zanim zdecyduję się na zakup. W wielu przypadkach ludzie potrafią po którymś mailu mi już nie odpisać albo napisać zdanie typu, "bierzesz Pan czy nie"

W takim przypadku przeważnie rezygnuje ponieważ wiem, że poprzednie maile były w większości przypadków zasłoną dymną i nieszczerą kulturą wobec mojej osoby bym tylko dokonał zakupu. Są jednak ludzie, którzy potrafią nawet na kilka maili miło, kulturalnie i rzeczowo odpisać, a nawet zadzwonić. Od razu mamy większe prawdopodobieństwo, że mamy przyjemność z poważną osobą. Tak właśnie kupowałem wyżej wymienione felgi. Jak przesyłka do mnie doszła to aż się zdziwiłem, że używana rzecz może być w tak świetnym stanie. 3 felgi to były praktycznie jak nowe, jedna miała lekko starty rant i minimalne zadarcia wokół miejsc na śruby. Oponki w super stanie. Byłem bardzo zadowolony. Rozmiar też 15 cali. Te same felgi miałem także w rozmiarze 16 cali w poprzedniej e46. Felgi służyły zarówno jako zestaw letni i zimowy. Przekładane były tylko opony
Reasumując, myślę, że na compakcie by one bardzo fajnie wyglądały ale nie kupiłbym ich na pewno za taką kwotę. Na Twoim miejscu zimę przejeździłbym na tych co masz teraz (rzecz jasna jeśli po spadnięciu śniegu nic się nie zacznie dziać), a na lato kupił właśnie te o których piszemy w rozmiarze 15 cali, słoneczka 15 cali lub jakieś 16 cali, np. styling 45, które przypominają tak ładny styling 44

Pozdrawiam